Skip to main content

Robert Turcescu a refuzat conducerea interimară a TVR

 

Robert TurcescuJurnalistul Robert Turcescu a declinat oferta de a prelua conducerea TVR pentru o perioadă de interimat, după cum a declarat el pentru HotNews. În cărţi pentru şefia televiziunii publice ar fi, acum, Cezar Ion - preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din România, potrivit unor surse politice citate de HotNews.

Publicitate

Robert Turcescu:

"Mi s-a propus varianta unui mandat interimar de şase luni şi am declinat oferta. Nu te poţi duce la un război cu o jumătate de sabie, călare pe o jumătate de cal".

Cezar Ion a declarat, însă, pentru HotNews că până acum nu i s-a făcut nicio propunere oficială în acest sens, ci doar a auzit că a auzit că "numele meu a fost pronunţat".

Citeşte articolul integral, pe HotNews.

Foto: Adrian Stoicoviciu, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pai cum de nu mai e in carti. hmmm, s-au suparat portocalii pe el :)
  • Ha ha ha...nu a dat suficiente limbi la portocalicii pedelisti...poate are sanse mai mari Andreea Pora:))
  • Chiar ca e naspa..Uite asa putea sa ajunga Andreea Marin a talk shoului politic mare sef la TVR ha ha ha....Ca doar tot TVR-ul a consacrat-o si pe ZINA!
    :)
  • de fapt de miercuri incolo Presedinte va fi CRISTI TABARA!! asha vrea titi dinca si popii lui!! toti ratatii si reesapati ajung in functii de conducere in aceastatara condusa de portocalii!
  • ha,ha! s-au trezit cei care voiau un mercenar/!mai sa fie!! iar si-a luat teapa! las ca-l plateste Vantu in continuare ca sa fie gardian!
  • Petrisoare, nu stiu de ce, dar cred ca esti un pacalici de pe la Intact.
  • iar si- luat teapa Robert Turcescu, deci va ramane sa vorbeasca cu rumanul nacajit la radio si sa gaseasca solutii pentru Romania.

Trimite un comentariu

sus