Skip to main content

Robert Turcescu a refuzat conducerea interimară a TVR

 

Robert TurcescuJurnalistul Robert Turcescu a declinat oferta de a prelua conducerea TVR pentru o perioadă de interimat, după cum a declarat el pentru HotNews. În cărţi pentru şefia televiziunii publice ar fi, acum, Cezar Ion - preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din România, potrivit unor surse politice citate de HotNews.

Publicitate

Robert Turcescu:

"Mi s-a propus varianta unui mandat interimar de şase luni şi am declinat oferta. Nu te poţi duce la un război cu o jumătate de sabie, călare pe o jumătate de cal".

Cezar Ion a declarat, însă, pentru HotNews că până acum nu i s-a făcut nicio propunere oficială în acest sens, ci doar a auzit că a auzit că "numele meu a fost pronunţat".

Citeşte articolul integral, pe HotNews.

Foto: Adrian Stoicoviciu, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    pai cum de nu mai e in carti. hmmm, s-au suparat portocalii pe el :)
  • Cata Cata
    Ha ha ha...nu a dat suficiente limbi la portocalicii pedelisti...poate are sanse mai mari Andreea Pora:))
  • brazvan brazvan
    macar s-a aratat a fi un servitor demn...
  • Coco Coco
    Chiar ca e naspa..Uite asa putea sa ajunga Andreea Marin a talk shoului politic mare sef la TVR ha ha ha....Ca doar tot TVR-ul a consacrat-o si pe ZINA!
    :)
  • columbin columbin
    de fapt de miercuri incolo Presedinte va fi CRISTI TABARA!! asha vrea titi dinca si popii lui!! toti ratatii si reesapati ajung in functii de conducere in aceastatara condusa de portocalii!
  • diana diana
    ha,ha! s-au trezit cei care voiau un mercenar/!mai sa fie!! iar si-a luat teapa! las ca-l plateste Vantu in continuare ca sa fie gardian!
  • Dragos Dragos
    Petrisoare, nu stiu de ce, dar cred ca esti un pacalici de pe la Intact.
  • Petrisor Petrisor
    iar si- luat teapa Robert Turcescu, deci va ramane sa vorbeasca cu rumanul nacajit la radio si sa gaseasca solutii pentru Romania.

Trimite un comentariu

sus