Skip to main content

Sediul OTV, închis temporar pentru percheziţie

 

dan-diaconescu-evz1Procurorii DNA, însoţiţi de jandarmi şi mascaţi, au descins astăzi la sediul OTV şi la locuinţa lui Dan Diaconescu, patronul postului.

Publicitate

Anchetatorii caută mai multe casete ce ar constitui probe în dosarul “clarvăzătorului" Doru Pârv, care a fost prezent în mai multe ediţii ale emisiunii Dan Diaconescu Direct. În prezent, Doru Pârv este cercetat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Istoric: Dan Diaconescu a fost audiat, în luna februarie, la DNA ca martor într-un dosar în care primarul unei comune arădene l-a denunţat pe Doru Pârv că i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromiţătoare la adresa edilului.

Pe timpul derulării percheziţiilor, sediul OTV este închis. Nimeni nu este lăsat să iasă, iar cei care vor să intre o pot face doar pe bază de legitimaţie.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Cătălin-Daniel Fenechiu, a declarat pentru Mediafax că existenţa unor mandate de percheziţie emise pe numele unei persoane înseamnă implicit faptul că respectiva persoană este sub învinuire, însă a adăugat că lui Dan Diaconescu nu i s-a adus la cunoştinţă până în acest moment nicio învinuire.

Avocatul a precizat că Dan Diaconescu se află în prezent la mare, iar la locuinţa acestuia se află doar soacra lui şi menajera, precum şi alţi avocaţi ai patronului postului OTV.

Foto: EVZ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Diaconescu trecut azi prin Piata Unirii, intr-un Rolls Royce crem. Probabil in drum spre mare.
  • bravo dane, de la cotroceni a ciripit cineva ca vine Bau-Bauu, iar tu te-ai carat si ai lasat-o pe mama soacra sa dea cu subsemnatul...

Trimite un comentariu

sus