Skip to main content

Răzvan Ionescu a fost numit director al Diviziei web la Adevărul

 

Schimbare de poziţie pentru Răzvan Ionescu, la Adevărul Holding. El va fi Directorul Diviziei Web a grupului, după ce a condus timp de doi ani revistele şi operaţiunile din Ucraina ale trustului patronat de Dinu Patriciu.

Publicitate

Echipa coordonată de Răzvan Ionescu îi include pe Ştefan Onică (Director executiv al Diviziei Web) şi Daniel Nazare (responsabil de zona editorială).

Răzvan Ionescu a venit la Adevărul Holding în 2008, ca director executiv pe operaţiunile internaţionale şi pe reviste (Forbes, OK! Magazine, Click pentru femei, Dilema veche, Foreign Policy, Historia). Anterior, a fost câteva luni redactor şef la Cotidianul. Până în martie 2008, Răzvan Ionescu a fost redactor şef al cotidianului Evenimentul zilei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adevarul e ca e o varza umflata ionesc, l/am cunoscut la evz si nu facea nimic, doar sa se umfle la gagici ca e el mare sef, in rest nu a scris sau facut nimic memorabil.un nimeni
  • pina acum nu facea nimic, poate de-acum incolo sa mnceasca si el putin pentru poala de bani pe care o ia...
  • Aceasta numire suna a retrogradare perfecta, dupa principul "fiecare sut in fund e un pas inainte". Iar adevarul e ca Ionescu n-a demonstrat absolut nimic pe unde a fost, dar toti il pun mare sef.
  • Nu imi dau seama, care e mai tare in epoleti la Divizia Web, Ionescu sau O'Nica? Adica, Ionescu e Director, iar Onica mai e si Executiv, pa langa ca e Director. Daca Ionescu ar fi un soi de CEO parca as mai intelege, dar imi suna aiurea sa vad o organigrama cu un director si un director executiv. Primul ce face? Dar al doilea? Si cum iau cei doi deciziile? Am zis si eu....:))
  • In primul rand, succes lui Razvan! In al 2-lea rand, e cumul de functii sau vine altcineva pe reviste/Ucraina?

Trimite un comentariu

sus