Skip to main content

EXCLUSIV: Fostul consilier al lui Sassu intră în consultanţă la firma care a lucrat pentru Teo

 

Cătălin Dumitru, consilier al fostului preşedinte TVR Alexandru Sassu, a demisionat din poziţia de la TVR pentru a intra în consultanţă politică. El va fi senior partner la Kensington Communication, compania care a făcut campania electorală a deputatei PDL Teo Trandafir.

Publicitate

Fostul consilier al lui Alexandru Sassu s-a mai intersectat cu politica în primul mandat al lui Traian Băsescu, fiind doi ani şi jumătate consilier al preşedintelui.

Cătălin Dumitru, pentru paginademedia.ro:

„Am decis să lucrez exclusiv în consultanţa politică. Este domeniul în care mă simt cel mai bine şi sunt câteva proiecte care m-au atras către această zonă. Am să sprijin în continuare Televiziunea Publică pentru că, mai ales în această perioadă de criză, rolul ei este estenţial pentru România. Legat de compania căreia mă alătur acum, eu am o istorie lungă cu celălat senior partner Răzvan Săndulescu şi cred că vom face treabă bună împreună”.

Cătălin Dumitru a devenit consilier în management al preşedintelui  TVR în iulie 2007, în mandatul lui Alexandru Sassu şi a coordonat comunicarea de corporaţie a instituţiei şi comunicarea internă. Este de profesie jurnalist şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chelu chelu
    ha! vai de ei si banii lor!
  • calina calina
    yuhuu! este o vorba,daca nu esti atent cu ce faci in viata ta profesionala s-ar putea sa ajungi consultant politic!!cam asa si cu acest baietel care bine ca a lasat TVR,chiar si in ultimul moment!duca-seeeee!!!!
  • alina alina
    ooo,daca si asta este "expert" atunci intelegem de ce merge tara "minunat"! vai de noi si vai de banii vostrii,mai baieti!
  • huka huka
    ha,ha!daca va face consultanta cum a facut si comunicare pt TVR partenerii lui pot fi siguri ca vor inchide businessul curand! hai ca se face curat si la TVR!
  • Ana Ana
    ce extraordinara comunicare a avut TVRul! ce extraordinara comunicare a avut doamna Teo! incredibil ce mega mega mega profesionisti!!!!!!!!!
  • ticu ticu
    Se schimba garda. Domnul Lazescu a incaput deja pe mana unor "picuratori" din institutie sau din exterior. E naiv, nu se pricepe, vorbeste din carti, e perfect pentru serpii din TVR. E din rau in mai rau...

Trimite un comentariu

sus