Skip to main content

Încă un consilier pentru Alexandru Lăzescu - Dan Radu

 

Dan Radu este noul consilier al lui Alexandru Lăzescu, președintele TVR. Radu a fost unul dintre fondatorii rețelei Monitorul, condusă în anii 90 de Andi Lăzescu.

Publicitate

Dan Radu este un vechi om de presă, pe a cărui extinsă experiență managerială mă bazez foarte mult în proiectele de reformare managerială, de programe și de imagine pe care intenționez să le pun în practică în această instituție”, a declarat Alexandru Lăzescu.

Despre Dan Radu:

Dan Radu (45 de ani) este unul dintre fondatorii fostei rețele de ziare Monitorul, redactor șef al acestei rețele, manager al publicațiilor locale Media Pro și director al TVR Iași și Ziarul de Iași. Noul consilier al șefului TVR are o experiență de presă de 24 de ani. În ultimii anii a ocupat diverse poziții editoriale și de management și a contribuit la dezvoltarea mai multor afaceri media din România.

“Am început deja desenarea strategiilor și sunt convins că le vom duce la bun sfârșit împreună, pentru că aceasta instituție trebuie să se reașeze în prim-planul jurnalismului românesc”, a descris Alexandru Lăzescu perspectivele televiziunii publice alături de noul său consilier.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu sunt dusmanul lui, nici macar nu ne cunoastem. Ar fi insa bine sa va mai documentati, incercati sa aflati informatii si din alte surse, veti afla cu surprindere ca am dreptate. In ceea ce priveste experienta lui de la Media Pro, ESTE JALNICA. Incercati sa aflati cum toca banii ziarelor locale. De asta nu inteleg cum un astfel de "specialist" este numit in pozitia actuala. Pt ca una este sa-ti (sa spunem) bati joc de banii lui Sarbu si alta de banii romanilor.
  • Dan Radu e una dintre cele mai putin contestabile persoane din media care-mi vin in minte. Cristina stie foarte bine ce spune, iar calitatile lui profesionale de exceptie pot fi confirmate (sint sigura) de toti cei care au lucrat cu el de-a lungul anilor, intr-un moment sau altul. E atit un jurnalist de exceptie (cit de putini mai sint azi de acest calibru, dar asta e o alta discutie), cit si un manager vizionar. Iar Andi Lazescu stie si el foarte bine asta. Domnul respectiv, cel care il contesta, are cevident ceva personal cu Dan, caci vad ca face efortul de a trimite commentarii veninoase si in aceea paleta verbala (se pare ca ii place mult cuvintul "panarama") in legatura cu aceasta stire si pe alte bloguri. Desi, sincer, ma si mir ca Dan poate sa aiba si "dusmani"...
  • Dan Radu este unul dintre cei mai talentati jurnalisti din tara asta si autorul strategiei de dezvoltare a identitatii si echipelor editoriale locale pentru reteaua Monitorul, pe care a si implementat-o. El e autorul transformarii peste noapte a 'Monitorului de Iasi', in 'Ziarul de Iasi', cu pierderi marginale de audienta si aproape fara buget - o performanta care ar trebui candva inclusa in manualele de istoria presei. Are experienta in management de televiziune publica. Nu stiu despre MediaPro, dar pentru ce stiu ca a facut, chapeau! De ce atat venin si impotriva celor care chiar au construit ceva?
  • Probabil ca va fi la fel de "eficient" la TVR cum a fost ca publisher al publicatiilor locale de le Media Pro. Vai de capul nostru, industria asta media are parte numai de panarame de "specialisti"!

Trimite un comentariu