Skip to main content

PE SCURT: Alexandru Lăzescu şi Peter Imre în Clubul Român de Presă. Cosmote, o nouă platformă de comunicare prin Ogilvy

 

Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al televiziunii publice, va reprezenta Societatea Română de Televiziune în Clubul Român de Presă (CRP). Iar trustul Adevărul Holding va fi reprezentat în aceeaşi organizaţie de Peter Imre, director general al Adevărul Holding, potrivit unor rezoluţii aprobate de Consiliul de Onoare al Clubului. Radioul public o va avea în continuare ca reprezentantă în CRP pe Maria Ţoghină, din poziţia de membru al Consiliului de Administraţie al SRR (Societatea Română de Radiodifuziune).

Publicitate

Cosmote Romania a lansat, în parteneriat cu Ogilvy România, o nouă platformă de comunicare pentru promovarea produselor sale adresate clienţilor prepaid. Noul concept are ca scop întărirea promisiunii brandului - „Lumea noastră eşti tu”.

Despre noua platformă Cosmote:

“Deoarece tinerilor le place să petreacă cea mai mare parte din timpului lor liber afară din casă şi sunt mai degrabă orientaţi spre a ieşi în oraş, Cosmote România a creat o platformă de comunicare originală, cu un concept inedit, construind un spaţiu unic, Café 076, unde se întâmplă tot felul de lucruri interesante”, se arată în comunicatul companiei.

“În Cafe 076, un spaţiu modern cu detalii hi-tech, trei personaje recurente – Miki, Dan şi Andrei – se întâlnesc cu tot felul de provocări şi îi ajută pe clienţii cafenelei să descopere partea veselă şi distractivă a oricărei situaţii.”

Lansarea campaniei a fost marcată de două execuţii:

Campania “Muzica” ce promovează extraopţiunea 4 în 1 pentru Cartela Cosmote, este o campanie integrată de advertising (TV, radio, OOH, comunicare in store) având ca mesaj cheie: “Mai mulţi prieteni, mai multă distracţie!”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus