Skip to main content

Antena3 a renunţat la emisiunea Reporter special

 

Antena 3 a renunţat la Reporter special, emisiune coordonată de Vlad Petreanu, a anunţat astăzi jurnalistul pe blogul său . Mihai Gâdea, directorul general al postului, a declarat pentru Mediafax că echipa emisiunii se va ocupa împreună cu alte persoane, care se vor alătura postului, de “un nou proiect remarcabil”.

Publicitate

“Se va organiza un departament de corespondenţi speciali, din care va face parte echipa de la Reporter Special, împreună cu alţi oameni care se vor alătura postului", a explicat Gâdea pentru Mediafax.


Despre momentul în care publicul va vedea pe micile ecrane noul proiect jurnalistic, directorul postului a spus că încă nu s-a luat o decizie în acest sens. Între timp, Vlad Petreanu va rămâne la Antena3, unde va prezenta în continuare emisiunea Săptămâna de ştiri, alături de Alice Iacobescu (difuzată în fiecare duminică în intervalul 16.00-18.00).

Mihai Gâdea a mai spus că Vlad Petreanu va pleca la o bursă în SUA. Fostul prezentator al emisiunii Reporter special a confirmat că a primit o invitaţie la o bursă de trei săptămâni, începând din luna octombrie, în SUA, oferită de Guvernul American.

În anunţul pe care l-a făcut astăzi Petreanu, în jurul prânzului, pe blogul personal, spunea că nu poate comenta hotărârea postului, din motive de subiectivitate: “Constat, doar, că în programele de televiziune româneşti va fi de-acum o oră de publicistică mai puţin în fiecare săptămână”.

Vlad Petreanu – pe blogul său, despre emisiunea care tocmai i-a fost suspendată

Reporter Special a fost în programele Antena 3 timp de aproape doi ani şi jumătate. În ultimele 3 luni, Reporter Special se difuza sâmbăta de la ora 17, cu rezultate oscilante – în urmă cu două săptămâni, de exemplu, a făcut vârful de audienţă al staţiei pentru ziua respectivă, cu o anchetă semnată de Stelian Muscalu asupra defrişărilor masive din zonele inundate în primăvară, în Moldova.

Echipa Reporter Special va fi preluată integral de Ştiri, pentru diverse alte proiecte jurnalistice. Mai sunt 3 ediţii de difuzat acum (pentru că echipa lucra în avans). Ultima va fi semnată de Carmen Moise şi va avea ca temă mărcile româneşti care ar fi putut deveni mari succese, dar care au murit înainte de vreme, ideile respective fiind preluate în schimb de străini care au ştiut cum să le valorizeze.

O frumoasă coincidenţă, desigur."

Despre acelaşi subiect a scris şi Adelin Petrişor pe blogul său, manifestându-şi regretul că „emisiunea păstorită de unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti ai generaţiei tinere” a fost scoasă de pe post.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raluca Raluca
    Pacat, scoateti emisiunile bune, emisiuni de investigatie, si raman dezbaterile sterile la care nu se uita nimeni, cu "invitati speciali si permanenti". M-am saturat de aceleasi discutii, de dimineata pana noaptea, reluate la toate emisiunile cu toti moderatorii. Mai bine faceti o singura emisiune, de la deschidere pana la inchidere, ca, oricum, bateti apa in piua non stop pe aceleasi teme.
  • gerula2 gerula2
    vreau si io bursa in SUA oferita de CIA!
  • Mihai Mihai
    @cristi cred ca vor ajunge sa emita 24 din 24 numai editii speciale cu invitati speciali :)))
  • cristi cristi
    Cum ma, au scos emisiunea la care ma uitam!?
    La naiba, JUR ca am vazut 80% din editii... DE CE SCOT EMISIUNI BUNE!???

    Victor, mai sus, spune ca "Biz Bazar" a... revenit? A3 sunt dusi cu capul?!? ASTEA ERAU CELE MAI TARI EMISIUNI ALE LOR! Am renuntat de mult la Sinteza Zilei, ma uitam la Biz Bazar si Reporter Special... Ce e cu A3 nene!?
  • Tweeknax Tweeknax
    Pacat de emisiune,mai bine Gadea renunta la emisiunea lui Badea.
  • Victor Victor
    "Biz Bazar" a revenit cică la cererea telespectatorilor care au făcut presiuni pe net. Poate, poate...
  • Drujbaru Drujbaru
    Decizia luata de Mihai Gadea...asta cam spune tot. Oricum, probabil ca Gadea va fi groparul postului...
  • Teo Teo
    Era cea mai interesanta emisiune din grila de programe a tuturor posturilor tv de la noi, nu doar a Antenei3. Ceva similar cu "Romania, te iubesc", o alta serie de reportaje la care ma uit. Pacat.

Trimite un comentariu

sus