Skip to main content

Ce mai fac divele: Andreea Marin a ajuns ambasadoarea mașinilor de spălat

 

Andreea Marin zâmbește încântată, în timp ce deschide o mașină de spălat sau stă cocoțată pe o alta. De ce? Pentru că diva este “ambasador” de mașini de spălat. Mai precis, Zâna surprizelor va promova seria de mașini de spălat LG Direct Drive. Săptămâna trecută, eterna rivală Mihaela Rădulescu a apărut în postura de „ambasador”, dar pentru mezeluri.

Publicitate

De ce a ales-o LG pe Andreea Marin? Ce are în comun LG, o mașină de spălat mare-n cuvă (după cum se laudă producătorii) și Andreea Marin, o vedetă care a fost în trecut imagine pentru șampoane, mașini,pentru Carrefour, dar și pentru cârnați și alte mezeluri, și care mai este ambasador, dar pentru UNICEF?

Din răspunsul LG reiese că Zâna este imaginea perfectă pentru mașinile de spălat:

Andreea Marin Bănică, ca personaj public dar şi ca om, a fost alegerea naturală pentru această colaborare, pentru că ea subliniază în mod firesc valorile brandului nostru. Prin intermediul acestui parteneriat având ca scop reprezentarea seriei de maşini de spălat LG cu tehnologie Direct Drive, dorim să evidenţiem elementele care au stat la baza acestei asocieri: rafinamentul, inovaţia, responsabilitatea faţă de mediu, faţă de cei apropiaţi, dar şi faţă de oamenii în general. Suntem convinşi că această colaborare va fi una de succes”, a declarat Roh pan Ock, Preşedinte al LG Electronics România.

Ce spune zâna (denumită “jurnalist” în comunicarea oficială)?

“Îmi place să simt că oamenii ştiu să se bucure împreună cu cei din jur de toate lucrurile bune ce li se oferă în viaţă şi eu cred că întotdeauna trebuie să ne facem puţin timp pentru astfel de momente. Colaborarea cu LG mă onorează şi sper că împreună vom reuşi să oferim consumatorilor români confortul de care au nevoie zilnic, într-un mod elegant”, a afirmat Andreea Marin Banică.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Inca o firma pe care o va pune in cap ipocrita asta, a carei imagine de femeie perversa este sinonima cu esecul. Revistele in care a pozat cu complicitatea unor redactori zac pe tarabe, marea "opera" literara pe care a scris-o se vinde la reduceri cu a 10-a parte din pret, reclamele ei au un feedback dezastruos. E ceva necurat cu promovarea asta: ori publicitarii contractanti sunt incompetenti, ori e vorba de paraindarat!!!
 • AAndreea Marin - penibila, ca de obicei. Chiar nu inteleg firma LG de ce au ales-o pe ea. Poate sa le faca antipublicitate...
 • Nuu, penibele sunt agentiile de publicitate care ofera asemenea idei extraordinare :) si care folosesc foarte mult "vedetele" pentru a promova produse. Penibili sunt cei din departamentul de marketing LG care au acceptat asa idee minunata.
  Andreea?! e chiar draguta cu toata imaginea ei negativa! Si-a luat banii si si-a facut treaba.
 • ma bucur, petrisor, ca - desi l-ai laudat cuminte pe Robert Turcescu - a aviut curaj sa o iei peste picior pe Zana reclamelor. Cat despre ceea ce face andreea, am un singur cuvant: jenant!
 • Cateva concluzii:
  Orice femeie care se pitigaie la televizor si face o emisiune de dor si jale e considerat jurnalist;
  Andreea Marin ar face reclama si pentru rulmenti sau anvelope,doar pentru a aparea pe TV.

Trimite un comentariu