Skip to main content

Emilian Isailă şi-a dat demisia de la Adevărul

 

Emilian Isailă, prim redactor şef adjunct al ziarului Adevărul, şi-a depus demisia în această dimineaţă.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Emilian Isailă a confirmat că şi-a înaintat demisia în această dimineaţă, motivând prin faptul că nu se mai regăseşte în noua viziune a companiei.

"Sunt tot felul de schimbări în grup, pe care nu le înţeleg şi, din această cauză, am ales să mă retrag", a declarat el, fără a da alte amănunte.

Ce va face în continuare?

"Îmi iau o vacană de două săptămâni, iar pe 11 septembrie voi participa la triatlonul de la Mamaia".

Emilian Isailă a venit la Adevărul în aprilie 2008, ca redactor şef adjunct. Ulterior, a trecut pe poziţia de prim redactor şef adjunct al ziarului, practic număul doi al echipei editoriale, după redactorul şef Grigore Cartianu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gargantua gargantua
    in curand zboara si dragoteasca..e praf rau de tot...
  • Floriana Floriana
    Bafta multa in continuare, Emi! Si succes la triatlon! :)
  • Artur Artur
    Corina Dragotescu, hai ce ne place de tine. Daca ne mai scapi de Halperti (mai ales de ea) si de Stancu, esti chiar de tot respectul. Ia uita-te atenta la ei cat de tare trag chiulul, ia vezi tu cate breiching niuzuri au bagat astia in toata cariera lor, ce idei strategice ii anima. Poate tu te prinzi de ei, ca Imre si Patriciu parca au orbul gainilor.
  • Ce nu se stie Ce nu se stie
    Emilian va deveni - extrem de probabil - noul redactor sef la Romania libera! Ceea ce e de bine!
  • neli neli
    e a doua victima. prima a fost Razvan Ionescu. erau cat p-aci Onica si Epurescu... deschidem lista pariurilor? portretul-robot al victimelor Dragotescai? :D
  • Ovidiu Ovidiu
    Observ cuvinte foarte dure la adresa lui Isaila. Mie, unul, mi-au placut intotdeauna articolele sale, pe vremea cand scria la EvZ il citeam cu regularitate, la Adevarul ceva mai rar (nu ma potrivesc cu ziarul), dar una peste alta e un tip de bun simt, care pune problema intr-un mod onest.
  • ada m. ada m.
    nu-l mai lauda atata pe impostorul asta! n-a facut in viata luni nimic important in presa, a frecat duda si i-a pupat pe undeva pe ionescu si gregoar, asta e singura calitate care l-a recomandat pentru functia pe care a primit-o!
  • Dana Dana
    ...prima victima a Corinei Dragotescu. Cine urmeaza?
  • iulia iulia
    La valoarea lui isi gaseste oriunde de lucru. Tip Top Minitop, Urzica si Arici Pogonici se vor bate acum pentru el :) Acum serios, Isaila a pacalit presa prea multa vreme. Probabil ca simtea ca va fi executat de Corina, altfel nu pleca de la ciolan. Isaila simbolizeaza tot ce a ajuns presa astazi: prostie, incompeteneta, infatuare, pupincurism.
    Succes la triatloane, biatloane si alte baloane. Sper sa nu ne mai vedem niciodata. Cand ajung in redactie fac cinste cu o cafea la tot departamentul :P. Corina merita doua.

Trimite un comentariu

sus