Skip to main content

Scurtmetraje cu români la Discovery Channel

 

Români pe Discovery Channel. Şapte români şi pasiunile lor vor fi prezentaţi în şapte producţii pe Discovery Channel. Scurtmetrajele, de câte trei minute, fac parte din noua campanie de marketing a Discovery România, desfăşurată sub sloganul "Descoperă eroul din tine".

Publicitate

Printre protagonişti vor fi un constructor de motociclete (Sebastian Codreanu, foto), un amator de Parkour, un maratonist şi un aeromodelist. Clipurile vor putea fi vizionate in fiecare zi de la ora 22.00. Detalii, în continuare:

Ada Roseti, Channel Director pentru România, Ungaria, Republica Cehă şi Slovacia, Discovery Networks Central Europe

"De când am început să lucrez la Discovery, am primit în mod repetitiv întrebarea «De ce nu facem programe în România?». Pentru spectatorii Discovery este mai important ca programul să fie Discovery, decât să fie românesc. Ideea a fost să căutăm oameni. Avem eroi Discovery şi avem eroii români. Nu am pretenţia că sunt singurii, că sunt cei mai buni, am aflat poveştile lor şi ne-au plăcut. Ei sunt eroii noştri, cred că sunt nişte buni ambasadori ai ideii de Discovery".

Realizarea filmuleţelor cu protagonişti români reprezintă o iniţiativă locală, care va continua şi în 2011. "Va exista şi anul viitor o parte a doua şi, în funcţie de cum va merge, ca ecou local şi impact, putem să o continuăm", a mai spus Ada Roseti.

Care sunt povestile de viata ale eroilor Discovery Romania?

  • Sebastian Codreanu (23) proiectează şi construieşte manual motocicletele unicat, după modelul faimoasei emisiuni “American Chopper”.
  • Florin Mârza (22 de ani) face Parkour, un sport care implică viteză, adrenalină şi pericol în depăşirea obstacolelor din “jungla urbană”.
  • Mihai Barbu (30 de ani) este motociclist aventurier şi a mers singur cu motocicleta până în Mongolia.
  • Roland Hermann (32 de ani) este stomatolog şi alături de mai mulţi prieteni a mers până la capătul lumii ca să ofere îngrijire medicală unor oameni care nu au acces la astfel de servicii.
  • Marian Chiriac (44 de ani), este maratonist şi antrenează mai mulţi oameni ca să participe la maratonul Bucureştiului, care se va desfăşura pe 17 octombrie.
  • Florin Căpitănoiu, la doar 18 ani, este cel mai talentat aeromodelist din cadrul clubului Aeropower din Bucureşti.
  • SzaboJeno (42 de ani), este scufundător si din 2009 lucrează la un proiect special pentru a-i ajuta pe surdo-muţi să comunice sub apă, folosind aceeaşi tehnică ca în cazul comunicării cu delfinii şi anume propagarea sunetului în apă sub formă de unde.

Despre noua campania “Descoperă eroul din tine”

Campania de marketing se va desfăşura în perioada 13 septembrie - 30 octombrie şi va cuprinde activităţi ATL - outdoor (panouri afişate în şapte oraşe), metrou, cinematografe, print online - şi activităţi de PR.

Toate creaţiile folosite în campania ATL prezintă eroi ai programelor Discovery Channel: Bear Grylls, Ross Kemp şi Jeremy Wade, dar şi trei dintre eroii Discovery locali - Mihai Barbu (foto), Florin Mârza şi Roland Hermann.

Agenţiile implicate în campanie sunt Zenith Optimedia, pentru media planning şi buying, Httpool, pentru planificarea şi implementarea campaniei online (incluzând Facebook) şi Grayling, pentru implementarea activităţilor de PR.

Ce conţine noua grila de toamnă a Discovery Channel?

Din a doua săptămână a lunii septembrie, în fiecare seară, de la ora 22.00, Discovery Channel va difuza, ca parte a campaniei "Descoperă eroul din tine", emisiuni precum:

  • "Tehnici de supravieţuire urbană", luni, de la ora 22.00,
  • "Cele mai dure oraşe din lume", marţi, de la ora 22.00,
  • "Ross Kemp în jungla urbană" (sezoanele 2 şi 3), miercuri, de la ora 22.00, "Ray Mears şi tehnicile indigenilor", joi, de la ora 22.00,
  • "Dr. G, medic legist", sâmbătă, ora 22.00,
  • "Monştrii apelor (sezonul 2)", duminică, ora 22.00.
  • Discovery Channel va continua difuzarea seriilor "Top Gear", în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 21.00.

Printre premierele lunii septembrie la Discovery Channel se mai numără: "O pradă mortală", sezonul 6 (în fiecare duminică, de la ora 23.00) şi "9/11 După căderea turnurilor" (11 septembrie, de la ora 22.30).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus