Skip to main content

Mircea "Citizen" Badea va fi în acelaşi timp la Radio ZU şi la Antena3

 

Din 4 octombrie, Mircea Badea va intra zilnic în direct, în timpul emisiunii pe care o prezintă la Radio ZU (18.00-19.00), pe Antena3, la noua emisiune a Alessandrei Stoicescu, “100 de minute”. Rubrica din noua emisiunea a postului de ştiri din trustul Intact se numeşte “Citizen Badea”.

Publicitate

Prezentatoarea Antenei3 va discuta liber cu Mircea Badea una dintre temele principale ale zilei. Emisiunea prezentată de Alessandra Stoicescu va fi difuzată de luni până vineri de la ora 17.00.

“100 de minte” este potrivit descrierii făcute de Alessandra Stoicescu:

“O emisiune care îmbină rigoarea jurnalelor de ştiri cu disciplina dialogului şi a interviului pe care o deprinzi doar în talk-show-uri.”

Alessandra Stoicescu va discuta cu invitaţii săi şi cele mai interesante subiecte sau dezvăluiri prezentate de blogurile din România.

În prezent, Mircea Badea este moderatorul unei emisiuni difuzate de Radio ZU, de luni până joi, de la ora 18.00 la 19.00.

Telespectatorii pot pune întrebări şi îşi pot exprima punctul de vedere cu privire la subiectele abordate de Alessandra Stoicescu pe blogul emisiunii.

Foto: Sorina Andreica, Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Da, intradevar, filmele rulate si "para-rulate" pierd audienta. Atata tot ca filmul asta, "In Gura Presei", se tot ruleaza de vreo 6 ani... cam zilnic... si totusi... are cele mai mari cote de piata... nimeni nu traieste vesnic, nici in fata si nici in spatele camerei, dar nu cred ca Badea si-a atins apogeul !
 • http://www.trilulilu.ro/usualsuspect87/7de6ce6a491723
  Bun de tot !
 • Nu cred ca o sa iasa ceva ca lumea mai ales cu alessandra stoicescu care e cam deontoloaga, badea se descurca cel mai bine singur, chiar si cand au fost emisiunile alea speciale de sarbatori a fost cam plictisitor.
 • Nu gasesc nicaieri inregistrarea de ieri de la emisiune...unde eeeeeee? Abia astept concertul de sambata, cred ca va fi plin ochi clubul;)
 • ce se intampla cu un film cand timpul de expunere este mare? cam asta risca Badea, dar nu sunt expert in marketing, asa ca nu mai comentez pe tema asta, e treaba lui.
 • si eu care ma intrebam cine se mai uita in gura lui badea ca de atatia ani mananca acelasi rahat, de asta a si luat locul 1 la cei mai mare mancatori de rahat din romania (vezi siteul)
 • nu am nicio treaba cu basescu. doar ca nu imi place personajul atotstiutor. asa cum nu-mi place nici radu moraru, nici cristoiu. esti atat de batut in cap ca legi totul de politica. eu zic sa te duci sa te cauti. si daca tot ai gura asa de mare eu zic sa ne si vedem poate ti-o mai micsorez un pic. ce zici?
 • george, vezi ca te cauta Basescu. Normal, sa-ti dea doar nu sa-ti ia !
 • Respect si consideratie Alessandrei Stoicescu.Un adevarat jurnalist.
 • Cum sa nu aiba de castigat ZU ? Prezenta zilnica pe a patra televiziune din Romania nu ajuta ? Eu zic ca ajuta foarte mult.
  Dar asta ne va demonstra timpul.
 • Zu nu are de castigat, iar A3 la fel. Singurul care va pierde este Badea.
 • Nu știu ce va ieși, dar și eu cred că Mircea este folosit la maxim de post. Va „ține spatele” și în această emisiune.

Trimite un comentariu

sus