Skip to main content

Sebastian Ghiță: Contract de cinci ani cu Realitatea. Sebastian Ghiţă aplaudat de angajaţi

 

ACTUALIZARE 2: Sebastian Ghiţă a fost aplaudat de angajaţii Realitatea când a anunţat că măreşte salariile şi le trece pe cartea de muncă. El a mai spus că nu va interveni în politica editorială.

Publicitate

ACTUALIZARE: Sebastian Ghiță a anunțat, în ședința de la Hotel Ramada (București), că va plăti la timp salariile din grupul Realitatea. Potrivit declarațiilor lui, făcute in fața angajațiilor, salariile vor crește cu 7% şi vor fi plătite integral pe cartea de muncă.

Realitatea a semnat un contract de management cu divizia de media a grupului Asesoft, patronată de omul de afaceri ploieștean Sebastian Ghiță (foto). Înțelegerea dintre Sorin Ovidiu Vîntu și Sebastian Ghiță este anunțată, chiar în aceste momente, într-o întâlnire cu angajații Realitatea TV. Contractul cu Sebastian Ghiță este pe o perioada de cinci ani.

În această variantă, Sorin Ovidiu Vîntu rămâne acționar la grupul Realitatea. De altfel, din informațiile paginademedia.ro, acesta a fost unul din motivele pentru care Vîntu și Cristi Burci nu au finalizat discuțiile. În varianta cu Cristi Burci, Vîntu și-ar fi vândut acțiunile de la Realitatea.

Cine este Sebastian Ghiţă, via EVZ:

  • Sebastian Ghiţă, patronul consorţiului Asesoft din Ploieşti, a fost unul dintre principalii organizatori ai Congresului PSD din februarie, unde Victor Ponta a fost ales preşedintele social-democraţilor.
  • Patronul grupului Asesoft, Sebastian Ghiță, ocupă locul 50 în Top 300 Capital. El are o avere estimată la 120-125 milioane de euro, este căsătorit și are un copil.
  • Potrivit Top 300 Capital, Sebastian Ghiță are afaceri în domeniul IT (recent a achiziționat acțiuni la Flanco), distribuție, producție, servicii, vinificație și imobiliare.
  • Grupul Asesoft, din care fac parte Asesoft Distribution, Asesoft International, Asesoft Net, Teamnet International, Asesoft Smart, 2kTelecom, a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de circa 300 milioane de euro.
  • O pondere importantă în cifra de afaceri a avut-o Asesoft Distribution, unul din primii zece jucători de pe piața locală de distribuție și IT&C. Astfel, magazinul on-line eMag a avut în 2009 o cifră de afaceri de 60 mi

Sursă foto: Ziarul Financiar

Citește și:

ACTUALIZARE: Sebastian Ghiță a anunțat, în ședința de la Hotel Ramada (București), că va plăti la timp salariile din grupul Realitatea. Potrivit declarațiilor lui, făcute in fața angajațiilor, salariile vor crește cu 7% pe cartea de muncă.

lioane de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu