Skip to main content

AgroChannel TV, pentru oameni de la sate, din 12 decembrie

 

AgroChannel TV, televiziunea dedicată agriculturii şi satului românesc, va începe să emită începând din 12 decembrie, la mai puțin de trei luni de la obținerea licenței de la CNA, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Valoarea investiție se ridică la 1 milion de euro, studiourile din satul Corbeanca dispunând de dotări tehnice de ultimă generație. Inițial, postul de nișă va putea fi recepționat prin intermediul rețelei de cablu RCS-RDS (Digi TV și Digi Cablu).Reprezentanții postului au declarat că, în prezent, sunt în negocieri avansate și cu operatorii Romtelecom Dolce, UPC și Focus Sat. Pentru început, emisia postului va asigura o acoperire națională de circa 55%, urmând ca, după primul an de activitate, distribuția AgroChannel TV să acopere 80% din teritoriul României.

Postul va putea fi recepționat și în Republica Moldova

Postul AgroChannel are licență de emisie și pentru Republica Moldova. Reprezentanții televiziunii estimează că programele postului tematic vor putea fi receptionate și peste Prut de circa 1 milion de gospodarii, începând din 2011.

Ce programe va difuza AgroChannel?

Postul va emite 24 de ore din 24, în grila de programe urmând să se regăsească emisiuni de informații (Știri, Calendarul fermierului, Agro-meteo, Tehnica agricolă, Agromagazin), de actualitate (Dimineața pe uliță, Satul de pretutindeni, Profil de fermier, Turist prin România, Zona de foc), de interes pentru dezvoltarea mediului rural și a activității fermierilor (Fermier european, Fabricat în Romania, Bursa agricolă, Agroshopping), precum și divertisment și folclor autentic (Hora mare, Nestemate folclorice, Petrecere la AgroChannel).

Cui se adresează noul post de televiziune?

Publicul țintă al AgroChannel este format din populatia cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, cu predilecție cei din mediul rural și mic urban. Este vorba de agricultori, muncitori agricoli, intelectualii de la sate, personalul din administrație, oamenii de afaceri din mediul rural s.a.

Acţionariatul postului potrivit Registrului Comerţului (20.07.2010)

 • Someşfălean Narcis – Viorel – Florin: 80%
 • Nedelcu Adrian – Tudorel: 10%
 • Tudor Bogdan: 10%

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Buna ziua ,

  Stimate domnule Bogdan Tudor, am rugamintea la dvs daca se poate sa-mi lasati o adresa de email la care sa trimit un CV sau eventual cateva probe video de la televiziunea la care am lucrat ,as dori sa colaborez sau sa lucrez la noul dvs.post TV AgroChannel.Astept cu maxim interes un raspuns.
  Va multumesc anticipat.
  Florentina R.
 • Emisia de acum are rol de test...Emisia efectiva va incepe in 12 decembrie, asa cum s-a anuntat de altfel ieri la conferinta lor de presa.
 • Precizare, Agro Tv emite deja din 10 noiembrie prin reteaua Digit Tv, si nu incepand cu 12 decembrie.

Trimite un comentariu