Skip to main content

Lazarus a primit aprobare pentru Zeus TV

 

Luis Lazarus a obţinut în sfârşit aprobarea pentru Zeus TV, după două încercări nereuşite în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului. Astăzi, CNA şi-a dat acordul pentru noua denumire şi a aprobat preluarea licenţei Canal Teleshop de fostul moderator al Kanal D.

Publicitate

Luis Lazarus a mai încercat în două rânduri să obţină acordul CNA pentru cele două proceduri. Prima dată, forul audiovizual şi-a amânat decizia din dorinţa de a vedea proiectul noului post de televiziune, iar săptămâna trecută dosarul Zeus TV a fost respins din cauza orientării tabloide.

“Din acest moment eu sunt deţinător de licenţă, prin Lazarus Media, iar postul Canal Teleshop se va numi Zeus TV.”, a declarat Luis Lazarus la ieşirea de la CNA.

Luis Lazarus a cumpărat de curând licenţa postului Canal Teleshop pentru a-l relansa într-un format generalist, după cum paginademedia.ro a scris aici.

La ultima şedinţă, unii membri CNA şi-au exprimat dezacordul cu privire la două dintre emisiunile propuse în proiectul noului post de televiziune. Luis Lazarus s-a conformat şi a anunţat în şedinţa de azi că emisiunile Protecţia ta şi Crime neelucidate au fost scoase din grilă. Forul a apreciat gestul fostului realizator de la Kanal D şi i-au aprobat în unanimitate cele două cereri.

Emisiunea Protecţia ta nu poate fi difuzată pentru că legislaţia audiovizuală interzice prezentarea unor mărci, în afara publicităţii, a explicat Luis Lazarus.

“Iar emisiunea Crime neelucidate, contravenea într-adevăr, aşa cum zicea şi doamna Narcisa Iorga, cu protecţia minorilor având în vedere ora de difuzare (20.30).”, a completat patronul Zeus TV.

Cât priveşte emisiunea prezentată de Sânziana Buruiană, Lazarus a spus că “ nu are nicio problemă”.

Înainte ca Zeus TV să înceapă să emită programe proprii, Luis Lazarus mai are de obţinut de la CNA o aprobare pentru grila provizorie a postului în care intră şi talk-show-ul său de patru ore.

“Grila ar fi trecut acum, dar doi dintre membrii CNA care îmi sunt aliaţi, respectiv Răsvan Popescu (preşedinte CNA - n.r.) şi Mihai Mălaimare sunt absenţi. Aceste două voturi le-am avut de data trecută. A fost un ghinion că domnul Mălaimare a plecat, discutasem cu el dinainte.”, a precizat Luis Lazarus.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zeus...sms...intrebari imbecile la sms-uri cu doar 5O de centi...nu pot sa cred ca cineva da sms la ora asta la Zero TV...or sa se mute tot suita aia de oameni fara creier cu sms-urile la Zeus...

    Nu-mi vine sa cred ca cineva se uita la aceste canale si in loc sa-i dea unui amic un sms il da lui Diaconescu!!!
  • vino in romania, unde, cu cat esti mai necioplit cu atat ai sanse mai mari sa iti deschizi post TV. si frumuseata care e?
    garantat, vei avea cateva sute de mii de privitori.
  • lol..penibilul asta de lazarus va da faliment in maxim un an pun pariu cu viata
  • In sfarsit unul care stie ce vrea. A vrut televiziune, o are...ce va face de aici inainte?... vom vedea. Oricum eu abia astept sa vad cum va incepe declinul lui Dan Diaconescu. Ne-am cam saturat ca neimbalsamatul ala sa se dea mare si atre cu o televiziune facuta din sanaj si fraude.

Trimite un comentariu

sus