Skip to main content

Șerban Huidu, în comă după un grav accident de schi în Austria. Cârcotașul își revine

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2 ianuarie: Starea lui Șerban Huidu este din ce în ce mai bună, anunță Prima TV. Cârcotașul este conștient, vorbește și a mâncat în această dimineață.

ACTUALIZARE: Starea lui Șerban Huidu este stabilă, a declarat pentru Hotnews Magda Istrate, PR Prima TV.

Șerban Huidu a suferit un grav accident de schi în Austria și este în comă, scrie Cancan. Accidentul a avut loc în urmă cu câteva ore, pe 29 decembrie.

Huidu a pierdut controlul schiurilor sale, a ferit un grup de copii şi s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, mai scrie Cancan, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor.

Contactată de HotNews.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a confirmat accidentul suferit de Șerban Huidu, declarând însă că starea de comă a fost indusă artificial. Reprezentatul Prima TV spune că nu poate oferi informații suplimentare, medicii făcând investigații în aceste momente.

Șerban Huidu este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, mai scrie Cancan.

Matei Vintilă, socrul lui Șerban Huidu, a declarat pentru Libertatea că starea vedetei nu este critică:

"Șerban nu este în coma. Își mișcă mâinile și picioarele. Soția lui este cu el în rezervă. Șerban a recunoscut-o și a strâns-o de mână când a văzut-o", a spus Matei Vintilă.

ACTUALIZARE: În această dimineață, starea lui Șerban Huidu era stabilă, după cum a declarat pentru Hotnews Magda Istrate:

"În cursul dimineții, starea sănătății lui Șerban Huidu era stabilă, nu au apărut complicații peste noapte. Rămâne să vedem decizia de astăzi a doctorilor".

"Trebuie să ținem cont că starea generală de sănătate a lui Șerban este bună, și asta contează. Noi suntem alături de familie".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Gretos cum a tratat Realitatea TV subiectul. Nu aveau stiri si au facut dintr-un accident la schi o tragedie nationala.
  Jenant !
 • MULTUMESC andrei, haps si marius!
  Intradevar, poate eu n-am fost atent daca scrie, sau nu, "direct" sub sigla PrimaTV.
  Nu inteleg apoi, de ce-ati primit (mai sus, si pana la aceasta ora) un vot negativ pentru informatiile date?! O sa aveti insa, din partea mea, unul POZITIV!
 • ca toate vedetele din televiziune, si carcotasii au inregistrat emisiunea, ei intrand in concediu pana in februarie sau cel mai devreme sfarsitul lui ianuarie
 • Emisiunea de aseara a fost inregistrata si a fost o retrospectiva a celor mai bune momente din toamna lui 2010.
 • emisiunea de aseara a fost un "Best of" cu cele mai bune momente din sezon si a fost inregistrata. Au si anuntat asta .Sint in vacanta si de la radio KissFM .Nu a aparut "direct" sub sigla Prima . Toate celelalte emisiuni din sezon au fost insa in direct lucru verificat atat online (retele socializare unde se posta ,raspundea live) cat si prin comentariile din studio (mai ales in timpul meciurilor de fotbal de pe Pro sau TVR )
 • In 29 decembrie ,seara, am urmarit pe Prima TV emisiunea "Cronica Carcotasilor".
  De la o vreme cei doi, Huidu si Gainusa, sustin ca emisiunea e in direct.
  Conform informatiei de mai sus, tot in 29 decembrie, Huidu s-a ciocnit de un pom austriac.
  Acum, care dintre cele doua evenimente au fost in direct: EMISIUNEA sau ACCIDENTUL de la schi?
  Insanatosire grabnica ii doresc.Avem nevoie de asemenea ... carcotasi.
 • Pe KissFM dimineata a fost in direct fratele lui Huidu care a zis ca starea e stabila . Nu inteleg de ce va luati dupa tabloide si nu ascultati radioul unde el lucreaza si unde sint prietenii lui adevarati care cu siguranta stiu de la sursa nu cei care apar la TV gen Evelin Badea care vorbeste de aseara total aiurea despre cat de prietena e ea cu familia Huidu . Chiar nu va dati seama ca e o penibila ? Sanatate multa Serbane !

Trimite un comentariu