Skip to main content

PE SCURT: Itsy Bitsy împlinește astăzi cinci ani

 

Itsy Bitsy, postul de radio pentru familii și copii, împlinește astăzi cinci ani de emisie. Din 6 decembrie 2005 și până în prezent, Itsy Bitsy s-a dezvoltat dintr-un post de radio pentru București într-unul național, ce este recepționat în 14 orașe și zone limitrofe.

Publicitate

Itsy Bitsy înseamnă acum radio în eter, două radiouri online, site şi newsletter, evenimente şi campanii naţionale pentru copii şi părinţi.

 

"Itsy Bitsy s-a lansat, în urmă cu cinci ani, ca primul radio din Europa care vorbea direct familiilor cu copii despre o alternativă la efectele nocive ale televiziunii asupra dezvoltării copiilor. Soluţia cu care Itsy Bitsy a venit atunci a fost un post de radio interactiv, care îi invita pe copii să asculte şi să îşi imagineze, nu să primească, de-a gata, soluţia vizuală de la televizor."

Daniel Funeriu, Raluca Moianu și Mona Nicolici vin astăzi la Itsy Bitsy

Alături de personajele postului de radio, la Itsy Bitsy mai vin Ministrul Educației - Daniel Funeriu, Raluca Moianu, Gabriela Szabo și Mona Nicolici. Cei patru invitați își vor povesti copilăria la radio și vor explica cum văd ei copilăria de astăzi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • eu ascult acest radio in fiecare zi ceas de ceas deoarece este un program educativ ptr copii si chiar si ptr adulti iar aramburu este ptr noi parinti un izvor de amintiri placute cu toate amintirile noastre despre copilaria noastra , imi place sa fiu copil langa copilul meu ,voi fi incontinuare cu acest radio pana la adanci batraneti deoarece cu itsybitsy voi fi tanara mereu ...LA MULTIMULTI ANI CU SANATATE CAI MAI BUNA DECAT TOATE .VA IUBIM SI EU DAR SI MADALINA BALERINA PWPICI.
  • E f misto acest post. Are programe dragute pt copii, inclusiv povesti inainte de culcare, plus o groaza de informatii f utile pt parinti. Bravo!

Trimite un comentariu