Skip to main content

Libertatea, discuții pentru o emisiune la Realitatea TV

 

Tabloidul Libertatea lucrează la dezvoltarea unei secțiuni de producții video. Din informațiile paginademedia.ro, Libertatea pregătește o emisiune care va fi difuzată pe Realitatea TV.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general Ringier România, a confirmat informațiile legate de o posibilă coproducție Libertatea - Realitatea TV.

Mihnea Vasiliu:

"Realitatea TV dorește să facă o emisiune cu știri mai light, iar noi ne dezvoltăm o secțiune video pe libertatea.ro care să susțină programul cu informații."

Cât este de avansat proiectul?

"Deocamdată sunt înțelegeri mai mult verbale. Nu există termene foarte clare. Întâi trebuie să ne organizăm în interior, pentru că avem resurse pentru a dezvolta secțiunea video. Abia apoi va putea să furnizeze informații și pentru alții."

Emisiunea de pe Realitatea TV ar urma să aibă o frecvență săptămânală și să fie difuzată sâmbătă sau duminică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • O asemenea emisiune nu a mers nici la OTV dar daca Realitatea vrea sa devina OTV e in regula.Dar ce sa faca si Mihnea trebuie cumva sa le iabanii celor d ela Ringier ca sa-i ingroape de tot.
  • ha,ha! ff tare aceasta propunere!!cine va modera emisiunea, URsu si Bianca Dragusanu? misto! cata minte au baietii astia,frate?!
  • daca Antonescu (porumbacu) reuseste lovitura de stat si intra la guvernare atunci aceasta emisiune va inlocui emisunea "ora de foc"
  • Daaaa, e tot ce ne lipsea, nu e suficient e mizeria e oricum maxima, o mai imbunatatim nitel cu alte tampenii. Bine ca avem parte si de programe premium, ca ar fi vai de noi fara ele. La cate programe de nimic exista in Ro, la cata populatie casca ochii pe ele, nu ma mir ca suntem cu IQ-ul la pamant.
  • Libertatea e un ziar de exact cat dai pe el. Nu valoareaza nimic, au cativa dinozauri care il suduie pe Basescu si iata latura comuna a celor doua vidanje.
    Mi-e scarba!

Trimite un comentariu