Skip to main content

VIDEO: Rednex şi Sabrina, discuţii pentru venirea la Bucureşti

 

TVR îi vrea la Bucureşti pe Sabrina şi pe cei din trupa Rednex (celebră pentru hitul Cotton Eye Joe).

Publicitate

Vineri, Comitetul Director al TVR a aprobat începerea negocierilor cu Fundaţia Culturală Phoenix pentru aducerea artiştilor.

Rednex şi Sabrina vor veni în platoul emisiunii ÎnTrecerea anilor, prezentată la TVR de Mircea Radu.

Clipul prin care trupa Rednex a devenit celebră

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    @Geo, pacat ca m-ai prins pe domeniu. Niciunul din cei enumerati mai sus nu face playback si nici nu sunt ieftini. Si oricum mult mai expirati sunt cei care au fost pana acum in emisiune, gen Nu Mersi sau Taci si Du-te (2 mici ironii, sper ca le sesizezi).
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Următoarele comentarii cu atacuri la persoană, jigniri şi fără referire la subiectul articolului nu vor mai fi aprobate.
  • adi adi
    PS PENTRU ALINAB: :)))era sa cad de pe scaun cand ti-am citit comentariul...de ras
    imi place ca le stii tu pe toate, mai ales ca sunt femeie:)))=)) asta a fost maxim
    CA SA LAMURIM LUCRURILE SUNT BARBAT, SI AM TRECUT DE PERIOADA STUDENTIEI
    Mergand pe de alte idei, eu nu m-am legat de audienta CL la TVR(sunt informat, si stiu ca e mica)...am zis doar ca nu sunt exploatate cum trebuie acele drepturi TV, de aici si audienta slaba.
    Oricum, ma bucur ca tu, femeie fiind esti mai informata...poate prea informata
  • burebista burebista
    Ca spaga sa fie mare, artistii trebuie sa fie mici si ieftini. Ce naiba, te invat eu?!
  • alina b alina b
    Adi, se vede ca esti tanar, poate chiar prea tanar, as putea sa zic, student chiar. Daca ai fi un baiat informat, ai sti ca audienta CL la TVR hilara si nu difera cu nimic de restul programelor statiei: seniori, si aia putini pentru ca ii ia somnul pana la ora tarzie a meciului. TVR nu a sarit nici in cel mai bun caz de jumatatea audientelor PRO TV de acum doi ani.
    Tinere, filmele alea bune despre care vorbesti trebuie promovate, ca sa afle lumea ce bune sunt si sa nu mai faca rating 1,1. Eu, intamplator ma uit si confirm. Sunt bune. Dar eu aflu de ele la servici.
    Cat despre vanzarea de publicitate, stii cum se spune: ca sa faci dragoste, trebuie sa ai intai erectie. TVR nu mai are nici o sansa la publicitate, l-au batut la audienta 6 canale deja si e pe care sa il bata si al saptelea. Si nu pare sa se imbunatateasca nimic.
    Cu un lucru suntem de acord. Sunt multe programe bune, in general formate ieftine, care nu fac audienta aproape deloc. Dar asta e soarta programelor cu adevarat bune la noi. Sunt prea putini cei care le apreciaza.
    PS. Esti femeie, te tradeaza topica blanda a frazei, dar m-am prefacut ca nu m-am prins pana acum.
  • geo geo
    Dr Alban, DJ Bobo, Haddaway, 2 Unlimited sunt si astia trecuti deja; si nu sunt scumpi deloc, mai ales ca presteaza un play-back de calitate. prosti sunte cei care privesc la emisiunile astea de doi bani copy-paste de prin tari mediteraneene...
  • adi adi
    pentru inceput...sunt destul de tanar, asa ca nu merge matale la mine.
    Raspunsuri:
    a) e bine ca esti impotriva manelelor si pitipoancelor, insa nu cred ca e cazul acuma sa ne lamentam de cheltuirea banilor televiziunii fiind vorba de o emisiune de bun gust si apreciata de multa lume(dar care din pacate nu are audienta meritata), si iti spun de ce: de la venirea noii conduceri s-au renegociat contracte mari, iar pierderea TVR-ului nu provine de la o emisiune a carei buget e de 20.000 de euro pe editie ci de la investitii gen Champions League, care nu au fost exploatate cum trebuie, si aici e una din bube. TVR-ul are programe si filme bune, filmele costa, dar ca nu stii sa iti vinzi publicitatea...de asta trebuie sa ne legam, nu de investitii.
    b) Mircea Radu e un profesionist...daca comentam de cineva fara valoare care a venit in TVR prin fel de fel de manarii atunci iti dadeam dreptate, dar cand vin oameni de valoare nu.
    c) ok, sunt emisiuni bune care nu costa, dar publicul TVR e variat. TVR trebuie sa ofere si astfel de emisiuni, pentru ca e nevoie. Nu cred ca lumea vrea sa se uite la emisiuni gen Nocturne, Garantat 100% sau Profesionistii,sambata seara la ore de maxima audienta, emisiuni foarte bune dealtfel;
    O seara buna!
  • mihai mihai
    Foarte low budget emisiunea. Dr Alban, DJ Bobo, Haddaway, 2 Unlimited cui ii lasa? Ei sunt adevaratii artisti ai anilor 90, nu Rednex. Dar costa prea mult pt TVR
  • Horea Horea
    @adi
    Dar matale, domnu'adi, cu cine te certi?
    Gasesc in comentariul tau cateva cuvinte (cheltuieli, minoritati, ...) pe care le-am folosit si eu. Deci sa ma simt vizat?
    Ma simt si atunci iti raspund:
    a)Sunt total impotriva "...manele si cocalari, dincolo sunt asistente pitipoance".Am mai spus-o si o repet: atata timp cat TVR-ul a iesit cu pierderi financiare la bilantul anual si atata timp cat , de ani de zile nu s-a umblat la salariile unor angajati, CHELTUIREA acestor bani trebuie facut cu mult discernamant.
    b)"... postul la minoritati ..." Da domnule, Mircea Radu acolo are POSTUL (locul de munca) conform concursului dat candva.Deci am dorit sa subliniez o INCORECTITUDINE care are loc in TVR. Doar una dintr-o multime!
    c)Sunt multime de emisiuni bune la TVR care nu costa nimc. Sunt efectuate doar cu specialisti din interiorul televiziunii (producatori editori,redactori, reporteri, electricieni,...)si care nu costa mai nimic financiar. La asemenea tip de cheltuieli ma refeream.Intelegi acum?
  • tique tique
    Alo, mai usor cu critica. Pai ce, astea sunt vedete, bai Aline? Sabrina vine si pe 500 de euro dar nu la oricine ;-)). Am citit eu intr-un ziar din Italia. Aia de la RedNex ar veni si gratis, pe casa si masa, ca i-a dat afara din hambarul ala din videoclip.

    Are dreptate Adi. Cum fac si amaratii astia de la TVR ceva mai bun, jap! Da-i cu banul public! Daca ar fi dupa tine, astia ar trebui sa dea doar muzica canto si sa rupa si audienta ca sa aiba Boc catre cine sa se adreseze.

    Toti manelistii se pricep la fotbal si...televiziune. Ce sa zic, v-au saracit aia 50-60 de lei pe an. Mai bine va luati un job mai bine remunerat, coa.
  • adi adi
    da ce ai vrea sa vezi?..manele si pitipoance??
    Stim mereu sa comentam ca in filmul ala e promovat sexul, ca pe postul ala sunt numai manele si cocalari, dincolo sunt asistente pitipoance, dar daca cineva realizeaza o emisiune buna, iar nu e bine, ca a castigat postul la minoritati, ba ca sunt prea mari cheltuielile. Eu nu va mai inteleg...banii aia oricum ii platim...macar e bine ca se realizeaza o emisiune buna cu ei. Cand vrei sa realizezi ceva de calitate, trebuie sa investesti ceva bani...daca nu, ramanem cu emisiuni gen dan diaconescu direct, nasul, sau ce emisiuni or mai fi pe la tv.
    Pe toate forumurile citesc cum romanii se dau mari consumatori de emisuni bune, critica in stang si in dreapta emisiunile prezente acum pe tv. Cand avem ceva bun realizat, iar nu-i bine. mai bine sa ne uitam la BBC, ca tot nu ne convine nimic...sau sa emigram.
  • alin s alin s
    Ce bine e sa faci televiziune la stat. Poti sa aduci orice vedeta iti trece prin minte pe banii prostilor de platitori de taxe. Asta pentru un rating de doi lei, pardon 2 puncte.
  • razvan razvan
    ar fi interesant de aflat care au mai fost audientele din luna ianuarie a acestei costisitoare emisiuni.
  • Horea Horea
    @cartianu
    ah ce NU ne placeee cheltuirea BANILOR publici
    pentru ... "Trecerea anilor" de, evident, Mircea Radu care a "castigat" un post la TVR pentru Emisiunea Minoritatilor!
    Ah, ah, ah, ...
  • cartianu cartianu
    ah ce ne placeee Sabrinaaaaaaaaaaaaa

Trimite un comentariu

sus