Skip to main content

1.500 de euro, taxa pentru şcoala de media Intact. Cine vor fi profesorii?

 

Intact Media Academy, şcoala de media a grupului Intact, începe astăzi înscrierile, pe mai multe specializări: reporter, prezentator TV, editor imagine şi cameraman reporter.

Publicitate

Şcoala va începe la 21 martie, iar pentru trei luni de cursuri taxa este de 1.500 de euro. Şcoala de media a fost anunţată în exclusivitate de paginademedia.ro, aici.

Cum se fac înscrierile şi cine vor fi profesorii, în continuare:

  • proiectul este coordonat de Sandra Stoicescu.
  • înscrierile se fac online, în perioada 22 februarie - 14 martie, pe site-ul www.intactmediaacademy.ro
  • Profesori:

Mihai Gâdea
Gabriela-Vrânceanu Firea
Alessandra Stoicescu
Dan Negru
Simona Gherghe
Dan Capatos
Radu Naum
Vlad Petreanu
Lucian Mândruţă
Mihaela Călin
Ileana Cârstea (dicţie)
Viorel Sergovici (regizor)
Prof. Univ Ferenc Vasas
Alexandru Drăghici

  • Invitaţi permanenţi (vor avea întâlniri periodice cu studenţii):

Mircea Badea
Daniel Buzdugan
Mihai Morar
Andreea Berecleanu
Răzvan şi Dani

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • never pupincurist Felixist never pupincurist Felixist
    Sanzi,Panzi si toate expiratele : Tonciu,Pestritu,Crudu.Iar Mirciulica *** e polul prostiei ***
  • alexandra alexandra
    Ar trebui sa fi tampit sa dai 1.500 de euro pe niste cursuri cu gadea,capatos si razvan si dani ce pot sa te invete astia ,si nici macar nu ai loc dd munca asigurat fc cursuri degeaba.din lista lipsesc doar dragusanca si cruduta.ar tebui sa fie gratis cursurile.o mareeeeeeeeee ttttteeeeeeaaaapppppaaaaa.va sfatuiesc sa nu aruncaty bani degeaba,fc alceva cu iei
  • Nico Nico
    Multumesc ca ai impartasit acest lucru,e bine de stiut.
  • costi costi
    O MAREEEEEEE TEAPA! INTACT MEDIA ACADEMY........O MARE ,MARE TEAPA!...AM PE CINEVA CARE TOCMAI A TERMINAT.....PE TIMPUL CURSURILOR PROMISIUNI...VA ANGAJAM,VA FACEM ,VA DREGEM....SI LA SFARSIT ....SURPRISE....II TIN IN PRACTICA PE TOTI INDIFERENT DE SPECIALITATE....REPORTERI DE TEREN...FARA SALARIU, FARA NIMIC!!!!!!!...ADICA PRODUC PENTRU ANTENE PE BANI LOR....INTRE 3 SI 5 LUNI....SI DUPA AIA ASTIA TE POT PUNE SA REPETI CURSUL!....ATENTIE , INAINTE DE INCEPEREA CURSULUI VA PUN SA SEMNATI UN CONTRACT......SUNTETI LA DISPOZITIA LOR PE O PERIOADA DE 1 AN!......AVETI GRIJA, E O MARE TEAPA CONTURATA DE MULTE PROMISIUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • maria maria
    am un baiat care a terminat dreptul dar imi este imposibil la acest pret sa se insdrie la scoala dv.parerea mea,gratuit ar tr. sa faceti ca oricum ii costa cazarea ,masa o gramada de bani si nu asigurati post numai daca este fffffffffffff talentat,asa ca ar tr. sa va sacrificati ptr. noua generatie care o sa va ia locul si sa adunati cat mai multi tineri ,sa ajunga la ANTENE cei mai dotati si talentati .
  • ana ana
    SI AR MAI FI CEVA SA VINA SI BOTE CA FARA EL....LECTIA DE DIVERTISMENT NU AR FI FARA SUCCES
  • ana ana
    SI DA SA LE VEDEM PE CRUDU, BIANCA, LAURETE , SANZI SI TOATE ADUNATURILE DIN POST LA CATEDRA SA DEA LECTII DE TELEVIZIUNE
  • ana ana
    O INTREBARE CARE MA FRAMANTA......DE CE SA FACI SCOALA DE JURNALISM SAU CUM SE NUMESTE EA POMPOS ACADEMY....? CAND VOI PROMOVATI TUTE CA BIANCA SI CRUDU? ASTEA AU SCOALA? SAU MAI BINE LE PUNETI PROFESOARE CA AU CE INVATA STUDENTI DE LA ELE! PE MODELU ASA DA! O MARE TEAPA ESTE ACEASTA "ACADEMY", PENTRU FRAIERI CARE CRED CA ASA POTI AJUNGE SA LUCREZI IN PRESA....
  • bibi bibi
    Tre sa fii cel putin nebun sa dai 1500 de euro sa ai parte de niste cursuri cu tot felul de mascarici gen dani, razvan, negru.
  • Silvia Lungu Silvia Lungu
    Lucian Mandruta, Vlad Petreanu si Radu Naum sunt singurii care stiu cu ce mananca meseria asta
  • Silvia Lungu Silvia Lungu
    Firea si Gadea profesori ? Ei nu stapanesc bine limba romana....E o gluma de 1 aprilie nu ?
  • mada mada
    Radu Naum
    Vlad Petreanu
    Lucian Mândruță sint ssingurii care stiu cu ce se emaninca meseria asta, e sa inveti de la Dan Negru?? Scalimbaieli?? Nu e prost cine cere, e prost cine da.
  • Paul Andrei Paul Andrei
    Universitatea Media oferea cursuri de 4 ani pentru 1000 Euro. Astia cer 1500 pentru 3 luni. Ce poti invata in 3 luni? Si ce inseamna intalniri periodice? De ce periodicitate poate fi vorba in 3 luni? Saru' mana doamna Carstea :D
  • Raluca Raluca
    Hai sa fim seriosi. Conceptul si ideea au fost furate de la Scoala de Televiziune. Sandra Stiocescu a fost profesoara Scolii de Televiziune. Traim intr-o jungla in care fiecare calca in picioare pe fiecare. Dra Stoicescu a furat ideea lui Vlad Ionescu si a aplicat-o. Ei si ce. Cu ce credeti ca va ajuta asta. Cu nimic. Antenele sunt in plina reorganizare si prefera sa gaseasca "fraieri" care sa dea 1500 de euro pentru a lucra in trustul Intact. Eu nu vreau sa dau bani pentru a fi angajata. O mare tzeapa. Or fi ei buni profesionisti dar nu au nici o metoda de predare. Bani aruncati pe geam. Daca esti bun si ai pile te poti angaja in orice televiziune fara a da 1500 de euro Intactului. Trist este ca foarte multi vor fi dezamagiti. Vor da acesti bani si nu se vor alege cu nimic. Traim in Romania si astia ne manaca toti bani, dupa care te angajeaza pe salarii mizere. Trebuie sa se intrebe fiecare dintre noi: in cat timp imi voi recupera banii de la Intact? O gluma proasta aceasta Scoala a Intactului.
  • x x
    Inteleg ca SRL-ul lui Vlad Ionescu (unde Sandra Stoicescu era profesor) nu isi permitea profesori de elita, dar "marele" trust Intact ii ia ca profesori tot pe Mihaela Calin, Dan Negru ......? Stiti cine lipseste pt a fi completa lista? Bebe Boanta (ex. redactor sef la Romania TA) :)). Sa ii invete pe cursanti cum sta treaba cu traficul. Penibil...Sa nu mai vb despre faptul ca in 3 luni nu poti invata ce inseamna televiziune. Ce ar putea sa ii invete Mihaela Calin pe cursanti? ea este mai mult decat mediocra.
    Sunt ff curioasa cati prosti si cate pitzipoance se vor inscrie la cursurile academiei (ma mir ca li s-a dat voie sa o numeasca academie :O) crezand ca peste 3 luni se vor numara printre "vedetele" antenelor.

Trimite un comentariu

sus