Skip to main content

Culmea disperării pentru audienţă: Dezvirginare de 10.000 de lei la Noră pentru mamă

 

Cote maxime ale disperării pe TV, la postul Kanal D. Doi tineri, unul cu mâna în pantalonii celuilalt, îşi făceau de lucru la emisiunea Noră pentru mama.

Publicitate

"Aveţi parte de o dezvirginare în direct", s-a lăudat tânărul care scormonea în pantalonii fetei la o oră de vârf (22.00).

Deşi erau conştienţi de gravitatea imaginilor pe care urmau să le difuzeze, cei de la Noră pentru mama au decis să le dea pe post. Secvenţa erotică a fost scumpă.

Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii Noră pentru mama a şi spus înainte de difuzarea scenelor erotice:

“Doresc să vă atenţionez că subiectul este unul destul de delicat, chiar aş adăuga că, mă rog, imaginile pe care le veţi vedea în minutele următoare sunt la limita difuzării”.

CNA a reacţionat cu întârziere. Emisiunea a fost difuzată pe 8 ianuarie, dar a fost amendată tocmai astăzi, cu 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi).

Explicaţia Kanal D: "Sunt tineri..."

Cătălin Băleanu, reprezentant Kanal D, în faţa CNA:

“După cum aţi putut constata nu a fost vorba de nudidate, nu există limbaj obscen. Este un moment intim surprins între doi tineri, care intenţionează să se căsătorească. (...) Pentru o emisiune de trei ore a fost o scenă de câteva minute. Ca o circumstanţă atenunantă, am să precizez că ei sunt de mai multe luni în această casă, sunt tineri...”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vvvv vvvv
    habar n-aveam ca mai exista emisiunea aia... aaaa, pardon, am vrut sa zic postul ala...
  • Paul Paul
    @petrisor poate ca este un act jurnalistic, dar este unul foarte facil. Si poate aduce trafic suplimentar dar eu asociam paginademedia cu informatie sobra si de calitate (ca sa fac o paralele e ca si cum in zf as vedea executiva de la pagina 5 - parca e din alt film). Si chestiile aste nu imi plac. Dar poate voi aveti alta viziune...
  • Dacian Dacian
    Nu inteleg ce e asa de rau la ce a spus Zoltan. Dar nici Kanal D nu cred ca a fost ceva groaznic. N-am vazut imaginile, dar daca se intelegea ceva grafic din ele, ma intreb daca problema nu trebuie pusa altfel. Mai toate filmele au astazi scene de sex, nu vad care e problema ca intr-un film sa se vorbeasca de dezvirginare, e o chestie reala, exista, se intampla, asa ca, daca televiziunile ce difuzeaza filme cu continut sexual nu sunt amendate in fiecare saptamana, de ce trebuie amendata emisiunea asta? Ca principiu.
    Imi amintesc ca asta s-a intamplat cu BigBrother in urma cu cativa ani, o scena de sex, desi cei doi erau acoperiti de o patura in tot timpul respectiv (desi mai decent decat s-a intamplat in alte tari) si nimeni nu putea sa fie ofensat de respectivul moment. In filme si seriale se intampla mai rau.
  • udi alan udi alan
    pt "publicitaru"...
    domnule publicitar, lb romana e f deficitara in privinta regulilor! iar reguli stii poate ce inseamna....lipsa ambiguitatilor sau lipsa...interpretarilor. Mata stii desigur ca exista docti in materie ( nu ai cum sa te numeri printre ei ) lingvistica, unul dintre ei ar fi graur, care nu au reusit sa creeze aceasta MATEMATICA a gramaticii lb romane! Ca sa intelegi, pt ca imi pari a avea probleme in acest sens: cum ar fi daca in circulatie ai putea sa treci zebra atat pe verde, cat si pe rosu?! Ei bine, macar atata stii: lb romana permite multe...licente! Las o mai moale, dracului!
  • mad79 mad79
    bigbrother is back :))
    YESSSS
  • publicitarul publicitarul
    @zoltan baiete, vrei cultura?!?! pai invata intii sa scrii corect romaneste. "a merita" nu face reflexiv, adica pe intelesul tau, corect se spune "NU MERITA" nu "nu se merita". Asa ca educa-te tu mai intii.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    A semnala un derapaj nu înseamnă a intra în acest joc. E un act jurnalistic.

    Ar fi fost o problemă dacă publicam și noi imaginile ceea ce, după cum ai văzut, nu s-a întâmplat
  • Paul Paul
    oare voi, paginademedia, comentand aceste subiecte nu intrati in acelasi joc ieftin?
  • Zoltan Zoltan
    Eu de 3 ani nu mai urmaresc TV-ul fiindca nu sunt emisiuni de cultura. Am numai 26 de ani si merit sa fiu ascultat.

    La Tv nu se merita sa mai urmaresti nimic, inclusiv stiri sau ceva filme. Poate s-o gasi cineva care sa deschida un post de eeducare a romanilor. De ce spun asta?
    Pai, la tv nu mai poti sa vezi ceva interesant. Unu barfeste pe altul, altul se despoaie in direct , cica live, altul injura si asa se fac raitng-uri s.a.m.d.

    Emisiuni de genu' "in gura presei" a lui Badea, asta e un papagal care jigneste la comanda, ala de la antena 3, ce e seful antenei, la fel.
    Realitatea:- am crezut ca vo fi un post de "doamne ajuta!", dar de unde? si astia s-au prostit.

    Antena1 -acces direct, numa direct la barfa si minciuni, noroc ca este live, si se mai si minte de ingheata cei din studiou si mai fac pe publicul, contra ceva lovele.

    TVR- un post uitat de lume, nimic bun. Felicitari pentru TVR Cultural.BRAVO!

    PROTV-astia sunt niste magari, dar noroc ca au cumparat emisiunea "Romanii au talent!" astefl mureau de foame. Rating nu mai aveau decat la "dansez pt tine". Plictiseala din plin.
  • Zoltan Zoltan
    Sa se arunce cei de la Kanal D, un post de nisa. KanalD=OTV.
    Jos nebunia din masas-media.


    Mai bine nu le dadea licenta de frecventa. O emisiune de te doare capul. Arunca-se in gunoi. Nimic bun nu mai poti sa vezi la tv si noi vrem sa parem o societate de inalta clasa.
    De asta suntem priviti cu superioritate de cei din spatiu UE, fiindca am promovat incultura, am promovat manelele si prostimea le-a primit cu surle si trambite.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Ciudateniile, mortii si intimitatea disecata marunt la microscop potolesc setea romanilor de a masca vietile derizorii, saracia si neputinta din ograda cotidiana.

Trimite un comentariu

sus