Skip to main content

Intact închide revista Good Homes

 

Media Sport Group, parte a grupului Intact, a închis revista Good Homes.

Publicitate

Ultimul număr al publicaţiei este cel din februarie. Echipa de cinci oameni, care lucra la revistă, a fost restructurată.

Explicaţia acestei decizii ţine de costuri şi de specificul revistei”, au declarat pentru paginademedia.ro oficiali ai Media Sport Group. “Domeniul deco a fost puternic afectat de criză. Este o decizie de business.

Revista Good Homes a apărut în ianuarie 2007. În 2009, BBC, care deţinea licenţa, a renunţat la tiltu, care a fost preluat de Kelsey Publishing. Intact a continuat publicarea titlului în România.

Media Sport Group mai deţine revistele Top Gear şi Good Food, ambele sub licenţă BBC.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Media Sport Group intenţionează să lanseze, în această primăvară, ediţia în limba română a publicaţiei BBC Knowledge.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • una-alta una-alta
    Si dupa ce ca nu au dat preaviz, nici salariile nu au catadicsit sa le dea integral, pe luna februarie. Asa ne-am trezit pe 15 martie, cand ne-am dus sa ne luam banii pe februarie ca de fapt, banii sunt doar pentru doua saptamani din februarie. Din pacate nu putem face nimic deoarece contractele de munca tocmai expirase cu o saptamana inainte de inchiderea revistei. Tipic trustului si managerlor de proasta calitate...
  • sorin sorin
    o fi Basescu de vina?
  • laura laura
    Pacat.

Trimite un comentariu

sus