Skip to main content

LICITAȚIE CARITABILĂ: Mircea Radu a vândut fotografii de 9.000 de euro

 

Mai multe fotografii cu vedete, realizate de Mircea Radu, au fost vândute aseară pentru aproape 9.000 de euro, într-o licitație caritabilă organizată de revista Viva, în beneficiul organizației United Way.

Publicitate

Andreea Esca, Mircea Badea, Robert Turcescu și Horia Brenciu sunt câteva dintre vedetele surprinse de Mircea Radu în cele 11 fotografii.

Fotografiile, în continuare:

Cadrele au fost realizate de Mircea Radu anul trecut, cu ocazia a 11 ani de la lansarea revistei Viva, publicație editată de Edipresse A.S.

Andreea Esca

Mircea Badea

Robert Turcescu

Horia Brenciu

Dan Puric

Răzvan Mazilu

Sorana Cîrstea

Monica Petrică

Mihaela Nicola

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Da, baieti si fete, fotografiile nu sunt pro. Sigur voi sunteti mai buni, aveti cv-uri de fotografi impresionante, dar nu aveti sange sa va semnati. Radu a vandut pentru ca e o vedeta. Ca e bun sau rau, e discutabil. Are notorietate si vinde. Banii sunt pentru o cazua nobila. Foarte bine atunci. N-a zis nimeni ca MR e un titan al fotografiei. El are in schimb multe lucruri pe care voi nu le aveti. Stiu. Asta va-ntristeaza. Nasol!
  • Mircea Radu ar trebui sa isi vada de Tradati in Dragoste si cealalta emisiune pe care le face. Cu fotografia a sarit peste niste etape esentiale. Foarte slabe fotografiile. Atat tehnic, cat si compozitional. Poate sa aiba ultimul Leica, daca nu stie sa il seteze si mai ales nu are habar de portretistica. Sa vinzi un portret cu 1000 de euro si sa nu ai in spate experienta unor ANI in a face portrete nu ma duce cu gandul decat la manarii ieftine. SCUZA care este acceptata si bine-venita este ca acei bani nu au intrat in buzunarul lui MR. Daca MR citeste acest comentariu, l-as ruga sa ne spuna sincer cam cu cat crede el ca s-ar vinde oricare dintre pozele astea undeva, unde tvr-ul, antena sau protv-ul nu au arie de acoperire, si unde Mircea Radu este doar Paul Mircescu?
  • f urate da
    personajele sunt puse in centru, unele prea din fata, esca mai avea u pic s cadea din poza, lu turcescu nu i sew vaf ochii, ultima damna e departe iar pe puric daca il poza un copil de clasa a doua iesea la fel.

Trimite un comentariu