Skip to main content

Raluca Moianu revine în TVR

 

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii Iartă-mă, este în negocieri cu TVR pentru a reveni la televiziunea publică.

Publicitate

Nu am semnat încă, dar suntem în faza finală a discuţiilor. Sunt însă sigură că ne vom înţelege”, a declarat Raluca Moianu în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Despre tip de emisiune va fi vorba?

“Deocamdată nu putem vorbi de un format anume. Vom putea da detalii când lucrurile vor fi clare. Pot spune că voi prezenta o emisiune pe TVR 1”.

Raluca Moianu a declarat că, pentru început, este vorba despre o colaborare cu TVR.

Ea a debutat la Televiziunea publică în 1996, la redacţia pentru copii. În acelaşi timp, era director de programe la Radio Contact. Între 2000 şi 2007 a prezentat pentru TVR emisiunea Iartă-mă, care s-a mutat în acelaşi an la Romantica.

În 2006, a fost director de programe la Magic FM, până în august 2008. Din octombrie 2008, a trecut la Gold FM.

Raluca Moianu completează lista vedetelor care s-au întors la TVR în ultimul an, după Mircea Radu, Cosmin Cernat şi Adelin Petrişor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • inteleg ca urmeaza un nou concurs pentru un post la departamentul minoritati nationale?
  • e bine ca e criza la tvr. se taie salariile ca sa avem vedete expirate gen iantu si moianu.
  • Eu cred ca Lazescu are, in secret, staff-ul de la Dinamo pe post de consilieri de taina. Si a invatat o tactica alternativa de zdrobit concurenta - sa readucem fostele glorii.
  • cel mai probabil va fi prezentatoarea emisiunii "perechea potrivita"
  • @dana, nu te grabi! Raluca va prezenta "Tales from the crypt".
  • braaaaaaaavo!!!!! bravo, bravo, bravo! mai am eu niste idei pt TVR, in cazul in care i-au lasat memoria: sa prezinte emisiuni si Marioara Murarescu, Delia Budeanu, Petre Magdin, Doru Dumitrescu, Carmen Movileanu, etc...
    keep up the good work!

Trimite un comentariu

sus