Skip to main content

S-a scumpit "publicitatea" pentru Partidul Poporului: jumătate de miliard de lei amendă OTV

 

Promovarea propriului partid este scumpă pentru Dan DiaconescuOTV a fost amendat de CNA cu jumătate de miliard de lei vechi pentru publicitatea politică pentru Partidul Poporului difuzată pe burtieră (crowl).

Publicitate

Staţia nu se află la prima încălcare de acest tip. Până acum, însă, cea mai mare amendă primită de postul "prezidenţiabiluluiDan Diaconescu pentru publicitate politică a fost de 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi).

Din cauza promovării pe care o face Partidului Poporului, OTV a riscat astăzi întreruperea emisiei cu 10 minute.

Propunerea a venit de la Narcisa Iorga (membru CNA), care consideră că OTV-ul crează un precedent periculos pentru spaţiul audiovizual.

Mihai Mălaimare (membru CNA):

“Cred că saltul este mult prea mare, pentru că până acum noi ne-am limitat la nişte amenzi derizorii şi acum dintr-odată să trecem la întreruperea emisiei."

Narcisa Iorga (membru CNA):

“Cum ar fi ca sub pretextul unor amenzi atât de mici posturile care au interese politice să-şi facă publicitate politică? Postul continuă să îşi facă publicitate electorală şi nu este corect faţă de celelalte posturi.”

Unul din mesajele electorale care au rulat pe OTV:

“Este ştiut faptul că, odată venit la putere, Dan Diaconescu şi Partidul Poporului vor trece la arestarea lor şi la confiscarea averilor dobândite ilegal de toţi pedeliştii.”

Legislaţia audiovizuală interzice difuzarea publicităţii politice în afara campaniei electorale.

Foto: EVZ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • ileana ileana
  RUSINE DIACONESCULU < AVEM COPII < VREM SA - I EDUCAM !
 • Robert Robert
  Pai si Basescu tragea in teapa pe toti cei care au jefuit tara...sa va spun un secret. Locuim intr-un land sarac si corupt al Germaniei...(cum nu te simti cetatean german !?...doar te poti duce pana la Berlin cu 'buletinul'... :-))
 • Eu Eu
  Nu cumva este crAwl si nu crOwl?
 • razvan razvan
  sanctiunea mi se pare justificata. nu mi se pare normal ca in fiecare seara, sa faci - verbal si mai ales vizual - reclama unei formatiuni politice...mai ales intr-o perioada in care nu este campanie electorala. ma astept la o reactie dura din partea otevistilor, care vor face "cu oua si cu otet" CNA-ul, in aceasta seara....

Trimite un comentariu

sus