Skip to main content

Oana Stancu şi Adrian Ursu vor realiza emisiunea Exces de putere la Antena3

 

La mai bine de o lună şi jumătate după ce Sebastian Ghiţă, managerul grupului Realitatea Media, a scos din grilă emisiunea Ora de foc, Adrian Ursu şi Oana Stancu se reîntorc pe TV.

Publicitate

Cei doi vor realiza, începând din 2 aprilie, emisiunea “Exces de putere” pentru Antena3.

Adrian Ursu va fi invitatul permanent al emisiunii şi împreuna cu Oana Stancu vor dezbate subiectul principal al saptamanii. Emisiunea Exces de putere va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00.

Potrivit unui comunicat al postului Antena3, “productia se diferenţiază de celelalte emisiuni politice prin două elemente: dezvăluiri importante despre decidenţii din România şi prezenţa unui juriu care la finalul fiecărei ediţii va da un verdict”.

Adrian Ursu:

“Va fi o emisune din care veti afla lucruri nebanuite despre oamenii cu care va intersectati in fiecare zi pe ecranele televizoarelor si la pupitrele unde se iau decizii. Nu este doar o promisiune, cum se face la orice inceput de emisiune, ci stiu ce exista deja pregatit de echipa de la “Exces de putere”.

Sper ca emisiunea sa furnizeze prin dezvaluirile sale jurnalistice continut pentru agenda publica, nu doar sa reimpacheteze evenimentele de zi cu zi”, a spus Adrian Ursu, în comunicatul de presă al televiziunii Antena3.

La finalul celor 2 ore de dezbatere alături de invitaţi din mediul politic, analişti, ziarişti şi specialişti din diverse domenii, juriul va da verdictul emisiunii indicând politicienii care au facut exces de putere în propriul folos.

Telespectatorii pot interactiona cu cei doi jurnalisti accesand blogul emisiunii.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • grasutu enigmatic grasutu enigmatic
    Daaa sigur, vom afla lucruri noi si dezvaluiri despre cine? Iar Basescu cu fetele lui cu casa lui cu fra-su, apoi cu posetele lui Udrea cu Alro si barba-su, continuam cu putin Boc care ia numai masuri aiurea si terminam bineinteles cu casa lui Videanu care e cat Gara de Nord. Bineinteles nici unu nu va raspunde in direct la mobil ca sa intre in mahala cu madame Stancu. A3 ii aduna pe toti, va fi obligatoriu sa dai in portocale daca vrei sa apari. Cei mai buni au plecat sau sunt pe cale sa care or mai fi. Basescu sa-i multumeasca lu Gadea ca prin emisiunile si analizele facute aiurea, ca pe scara blocului sau ca la santier a reusit sa-l victimizeze. Si daca ar mai candida, iar ar castiga. A gresi e omeneste dar a persista in greseli inseamna ca esti prost.
  • ileana ileana
    Daca nu ti - ai dat seama care a fost rolul acestor doi in cadrul postului ,chiar nu inteleg la ce te - ai uitat ! Ce ar mai trebui sa faca Vantu ca sa pricepeti cine este ?Pacat de unii dintre noi . Iti dorescCufundare mai adanca !
  • yarina yarina
    Si eu OANA SI ADI ABIA ASTEPT SA VA VAD, VOI CHIAR SUNTETI IMPARTIALI, L-ATI ATACAT PE PONTA CAND A GRESIT O FACETI LA FEL SI CU PORTOCALII, DIN NEFERICIRE ASTIA VA VOR AFARA DIN PRESA, AVETI GRIJA DE VOI, MI-E FRIICA SA NU PATITI CEVA, PE ASTIA II CRED CAPABIL DE ORICE, ABIA ASTEPT SA VA VAD, IMI PLACE SI CARMEN AVRAM NUMAI DANA GRECU MI SE PARE O ISTERICA RESTUL ECHIPEI SUNTETI OK
  • Observator Observator
    Dupa ce veninosii isi faceau probleme ca Oana si Adrian nu o "sa incapa in grila" (vedeti ca au incaput veninosilor?)acum,aceeasi veninosi fac predictii privind audienta. Sunteti insistenti(probabil invidiosi sau bine platiti) dar "fara spor".Oana si Adrian abia astept sa va revad.Eu nu-mi fac griji pentru audienta voastra,ci pentru veninul care le scurteaza viata "binevoitorilor vostri prieteni", desi nu merita.
  • ibrail ibrail
    Chiar din titlu se vede ca este indreptata impotriva actualului guvern . Un "exces de putere" nu pot face, eventual ,decat cei care sunt la...putere. Logic,nu? Presupunand ca actualul usl v-a castiga alegerile din 2012{Doamne fereste},atunci titlu emisiunii se v-a schimba:"greaua mostenire a guvernului Basescu,Boc,Udrea" etc.
  • axl axl
    sambata de la 19 va fi un fiasco total, la orele alea o sa-i rupa la audiente meciurile de fotbal,stirile de pe pro tv si filmele
  • vlad vlad
    Lupu-si schimba parul da' naravu' ba. Se aplica si la Ursu.
  • Radu Radu
    le da si bani sau il vor injura pe Basescu gratuit?

    cred ca le arunca Vantu niste sute de euro, la negru
  • Grasu Grasu
    Au schimbat un fund cu altul.Acum pupa in alta parte, dar fac acelasi lucru ca la Irealitatea.
  • profesor profesor
    Le sugerez celor doi ca printre primele teme abordate sa fie si niste dezvaluiri despre conturile de comert exterior ale Romaniei la inceputul anilor'90. Cu siguranta vor avea ce dezbate ... personaje grele, categoria supergrea ... Dan Voiculescu. Sa vedem ... au curaj??????
  • poll poll
    Adevarati jurnalisti!
    Cred ca va fi o emisiune valoroasa. Asteptam cu nerabdare sa-i vedem in noua emisiune. Prezenta lor in diferite emisiuni este benefica.
  • IonutZ IonutZ
    Deocamdată, după umila-mi părere, singurele emisiuni diferite de pe A3 sunt În premieră şi Vorbe grele. Restul au avut aceeaşi matriţă, în frunte cu Sinteza zilei. Aşadar, ar fi binevenită o emisiune "altfel".
  • felix motanu felix motanu
    o mizerie de emisiune facuta de niste mizerabili..
  • sandman sandman
    Chiar era nevoie de genul asta de reportaj, iar cei doi sint chiar buni la ce fac. Bafta!

Trimite un comentariu

sus