Skip to main content

TVR a făcut o ofertă pentru meciul Lucian Bute – Brian Magee

 

Postul public de televiziune a făcut o ofertă companiei Gankor pentru a difuza meciul de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee, pentru titlul mondial al versiunii IBF.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, TVR nu a primit încă un răspuns pentru suma înaintată. Conform aceloraşi informaţii, oferta TVR este mult sub suma cerută de cei de la Gankor - 150.000 USD.

Partida urmează să aibă loc la 19 martie.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Daca va emite B1 pana atunci, ca dupa cum se vede sunt sanse sa il vedem la TVR
 • Ieri am scris: "Meciul va fi la B1. TVR a facut o oferta la mishto."
  Comentariul a fost dezavuat de marii "cunoscatori" care si-au dat cu parerea.
  Iata insa ca azi se confirma ceea ce am spus ieri: http://www.cotidianul.ro/138841-Meciul-lui-Bute-cu-Magee-va-fi-transmis-de-B1TV
 • 150.000 de dolari sunt un mizilic pentru un eveniment la scala planetara
 • e normal sa se plateasca taxa tv si sa fie finantata o televiziune... asa e in f multe tari. utilizarea banilor este problema.
  evident ca se trag si comisioane, bute isi trage banii din alte chestii, dar de ce credem ca la noi e asa si in rest totul e perfect. prin aceleasi chestii trece orice sportiv, multi traiesc pe spinarea lui.
  da, piata din romania nu isi permite 150mii, dar cheltuie sume muuuult mai mari pe alte aberatii.
 • Va multumesc pentru consideratie. Insa e duplicitara atitudinea tuturor atata vreme cat urlati ca poporul e furat, in timp ce sunteti super satisfacuti ca se dau niste bani - multi - din buzunarul vostru, pentru drepturile TV ce nu vor putea fi refinantate. Ca la autostrazile cu gropi dupa 2 saptamani de uz. Altfel, va imaginati ca Gankor = Bute? Credeti ca banii aia se duc la boxeurul roman? Cat despre evaloarea profi de tip "150 000 USD este o suma chiar rezonabila", as fi tare curios sa aflu pe ce te bazezi, pe impresii? Ai udat degetul inainte sa verifici vremea cu el?
 • da....kapri e slab de inger... mi-ar placea sa-i spuna asta lui Bute, cand sunt fata in fata :))
 • Bute e campion mondial, meciul e de nivel mondial. 150 000 USD este o suma chiar rezonabila la acest nivel.
  Meciul se va difuza in multe alte tari care vor plati aceeasi suma.
  Kapri, esti un dobitoc.
 • bineinteles ca mereu se vor gasi persoane care sa spuna ca e jaf, furt..etc din banul public. Ce nu inteleg aceste persoane e ca daca ne respectam intr-adevar valorile, trebuie sa si aratam acest lucru...cui aratam?..lui Lucian Bute, care are tot dreptul sa se bucure ca romanii il vor vedea si vor fi mandru de el. Costa mult prea mult?...se risipesc bani mult mai multi pe nimicuri, asa incat un asemenea meci face toti banii, chiar daca nu iti scoti chltuiala.
 • 150.000 de dolari. Cine face acest pret si cum justifica nivelul? Clasicul "e de interes" ?

  Pe bune, TVR e intre ciocan si nicovala. Pe de-o parte ar trebui sa taie cheltuielile, pe de alta toti populistii urla ca ar trebui sa dea bani - oricati - pentru a difuza evenimente de interes national.

  Eu zic altfel: daca tot nu isi iau banii oamenii aia de la Gankor, nu mai bine coboara pretentiile la nivelul indicat de piata, nu de ganduri?

Trimite un comentariu

sus