Skip to main content

VIDEO: Sunt Dracula, fac bănet, că mă dau pe internet

 

Maleficul Dracula numără bani și se uită satisfăcut în cameră: “Anunțexpres m-a ajutat să vând pianul. Mulțumesc, anunțexpres!

Publicitate

O reclamă din anii 90? Nicidecum. Este spotul care promovează, în 2011, site-ul de mică publicitate anunțexpres.ro, lansat de Adevărul Holding.

Reclama, cu sprijinul agenției de monitorizare MediaImage:

Dracula promovează Anunțexpress

Reclama a fost realizată de agenția de publicitate Odyssey, care are în portofoliu Adevărul Holding.

Valentin Suciu, director de creație al agenției Odyssey, explică pentru paginademedia.ro:

“Ideea reclamei este că oricine poate intra pe site-ul anunțexpres, chiar și Dracula.”

Lansarea Anunțexpres.ro, site-ul de mică publicitate al Adevărul Holding, a fost anunțată în exclusivitate de paginademedia.ro, AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • jenanta, mediocra, slaba, horror. intradevar insa si-a atins scopul: se vorbeste despre ea si, in consecinta, despre produs.
  • Nu cred ca am vazut reclama desteapta pentru Adevarul Holding iesita din condeiul Odyssey. Dar tinand cont de faptul ca acolo clientul e mofturos si face legea, creatia e ingradita de incompetenta briefului, a ajustarilor facute dupa ureche si a dorintei de a face ceva care sa socheze piata. Indiferent de brandul pe care il expune din AH .
  • Horror reclama! Si nu din cauza lui Dracula...calitatea lasa de dorit, atat la nivel de imagine cat si a textului. Slab, foarte slab, ca orice chestie facuta de Adevarul Holding...
  • esti tu un idealist, influențabil de vremea din timișoara, dar reclama e penibilă rău pentru agenție, client și anii în care se difuzează... aia cu "v-am prins, vrăjitoarelor" era mai bună (și mai ieftină, da)
  • Odyssey e tot firma lui Patriciu.
    Reclama e jenanta. Totul e nasol, imaginea, regia, jocul actorilor, sunetul. Chiar ca e o reclama ce pare facuta acum 20 de ani.
    "Ideea reclamei e ca ... oricine poate face o reclama".

Trimite un comentariu