Skip to main content

AUDIO: Stenograme spectaculoase în cazul Vîntu: Războiul Ghiţă - Vîntu, un "joc" de ochii lumii?

 

Înregistrări spectaculoase în cazul Sorin Ovidiu Vîntu - Sebastian Ghiţă. În aceste înregistrări (despre care se spune că au fost realizate pe 13 aprilie), cei doi vorbesc, într-un limbaj colorat, despre "conflictul" dintre ei, despre viitorul Realitatea Media şi despre noul Consiliu de administraţie, dar şi despre Elena Udrea.

Publicitate

Înregistrările au fost primite, în această dimineaţă. Cei doi lasă să să înţeleagă că războiul dintre ei este de faţadă.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
 (...) Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
"

Replica din finalul transcrierilor este demnă de un film. Sorin Ovidiu Vîntu, către Ghiţă: "Tovarăşu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Şi dormi linistit.. Vîntu nu lucrează pentru tine"

Înregistrările audio şi transcrierea completă, în continuare:

Aceste transcrieri vin în contextul în care Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de şantaj şi ameninţări la adresa lui Sebastian Ghiţă, actualul manager al Realitatea TV.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=aulKaIYJrPQ[/youtube]

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=iNCFwcHN03I[/youtube]

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=vp3AX6xb0tM[/youtube]

Fragmente din convorbiri

Conflictul dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu. SOV: "E pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit"

SOV Tati, eu am vrut să ne vedem la sugestia lui Ion (Ion Cezar Ilie -reprezentantul acţionarului în Consiliul de Administraţie al Realitatea Media - n.r.), care a spus că, în ciuda înţelegerilor noastre, tu eşti neliniştit.
SG Păi sunt, din două motive..

SOV Zi-mi, mamă..
SG Prietenii mei cei doi, Freciu şi Nedelcu...

SOV Freciu-i retras pe 27... (AGA )
SG Am reţinut..

SOV Deci, pe 15 ...
SG Asta i-a, zis lui Ion, „băi, ăştia nu se potolesc..” Doi...
SOV Am vorbit aseară...stop...era Ion de faţă.. Erai de faţă, Ioane..
SG Mi-a zis..

SOV ..să-mi bag p..., băi, tati, băi, nu pot să-i ţin cu căluş la gură, frate!
SG Nu-i vorba de căluş la gură...

SOV O secundă. Am făcut scandal aseară, pe telefon – cu toate că n-ar fi trebuit pe telefon.. cu Dragoş...
SG Potoleşte-te, calmează-te...

SOV ...e pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit...
SG Da...
SOV A spus că nu-i adevărat, că el n-a vorbit, .. (…)

Sorin Ovidiu Vîntu: Strategia că suntem certaţi în continuare e proastă

SOV Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f... în gură, că ne gazăm...
SG E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare..

SOV Sebi, e proastă, Sebi!
SG Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic..

SOV Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine...stai puţin. Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem...
SG Acuma face Voiculescu strategie şi ne tot pune pe prima pagină la Jurnalul şi zice că domn’le, că ne-am înţeles, că io cu Enache am plecat râzând.. Voiculescu se chinuie clar să arate că la mine există o-nţelegere pe dedesubt.

SOV Suntem mult mai puternici dacă..este o părere, joc de mult în piaţa asta, suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră..nu că ne luăm limbile-n gură, io sunt acţionar...
SG Păi pe 27 oricum n-o s-avem ce să facem...

SOV ...tu eşti manager..
SG ...Dom’le, s-a găsit o formulă până la urmă, respectăm, ...găsim noi o ceva ..pe 27 oricum n-o să mai scăpăm

SOV Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani... Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
SG Păi nu e bine, normal...

SOV: De ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura dintre noi doi?

SOV Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
SG Păi n-o s-o mai cântăm pe 27, că n-o să mai avem cum s-o cântăm. Se-apropie momentul în care n-o să mai avem cum s-o cântăm.. o să spunem “dom’le, s-a găsit o formulă”, vedem noi...

SOV Asta-ţi întreţine..te rog să mă crezi c-asta-ţi întreţine şi ţie starea de nesiguranţă. Eu sunt foarte relaxat. Eu mă ocup, de o bucată de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din când în când Ion să-mi dea câte-un satelit: „Bă, ăla e neliniştit iarăşi”..
SG Nu, eu îmi văd de treabă.. am avut o dicuţie vis a vis de semnatul hârtiilor ălora şi-am zis bă, mai lasă-mă niţel să mă gândesc exact, să văd cum mă protejez..

SOV Măi, tu nu-nţelegi că, dacă sunt porc, n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că .....
SG ...eu mă chinui, îmi dau silinţa...

SOV ...că sunt proprietarul, n-au nicio protecţie în faţa unui proprietar ...îmi asum proces, îmi asum alea...e o prostie să crezi ..Dacă vreau mâine să mă despart de tine, mâine mă despart de tine.
SG Asta ştiu..

SOV: Între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil


SOV ...Dar nu vreau, măi, băiatule! Chiar, pe bune, între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil. De ce dracu’ să mă... Sunt mulţi care vor să ne despartă. Stai puţin, nu că te urăsc pe tine sau pe mine, are legătură cu Realitatea. Şi se gândesc că plecarea ta de la Realitatea înseamnă prăbuşirea Realităţii..
SG Da...

SOV E, cum crezi că le-aş putea da satisfacţie.. Şi sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da’ de ce p... mea să vând dacă te-am găsit pe tine?
SG Păi aşa ne-a fost duscuţia..

SOV Nu mai sta cu teamă! Vezi-ţi de Realitatea şi de Asesoft ..
SG Nici nu puteţi să mă faceţi ceea ce nu sunt, acuma vă spun corect. Ştiţi bine că mă scol dimineaţă şi mă gândesc ce poa’ să se întâmple rău. Hai să fac tot ce pot să nu se întâmple rău şi, dup-aia, dacă apuc, mai fac şi nişte lucruri.. Ion ştie, i-am mai povestit. Adică nici nu mă schimbaţi din fire..

SOV Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business...
SG E ok...am vorbit...

SOV Sati că nu vreau să te liniştesc că mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă business-ul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate. (….)

SOV: Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vîntu

SOV Dăm un mesaj frumos, pe 27...
SG Până pe 27 nu ne va crede nimeni..

SOV Corect...
SG asta vorbeam şi cu Alex...
SG Nu fac eu

SOV Corect, păi nu putem până atunci. Trebuie să dăm un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino şi tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme...
SG Da...

SOV Împreună trece printr-un studio pe-acolo, ne zâmbim, să şi vadă, dincolo de comunicare.
SG Da, da.. Da’ nici atât de apropiată.. O gândim împreună

SOV Nu e bine să mai dăm semnal că suntem certaţi..
SG Păi nu dăm că suntem certaţi, dăm că lucrurile s-au aşezat...

SOV Că-i armonie, nu că ne căsătorim...
SG ...eu am convins AGA.. fiecare-şi face treaba, ura şi la gară. Punct
....
SOV Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vântu..
..
SG Eu am o singură pilă pe la Evenimentul Zilei...ăă, Nedelcu are, Macovei este redactorul-şef, este prietenul lor, al lui Freciu şi-al lui Nedelcu.. Am văzut, de faţă cu mine au vorbit, iar ăia de la Kamikaze ne urăsc din cauza chestiei cu Caţavencu şi cu... au ei o plecare aiurea. Deci nu-s io cel care cultivă ideea cu războiul, mie nu-mi pică bine, mie-mi face probleme, eu nu mai adun niciun ban din piaţă din cauză ...

SOV Ai văzut? Şi dacă mergeai de la-nceput pe varianta pe care ţi-am propus-o eu, adică ne-nţelegem bine, şi na-i fi mers pe viariantă de război, de-mpuşcături, de gazări, de ţigani cu iatagane, nu-i aşa că ai fi câştigat mai mulţi bani – şi tu, şi eu – până acuma?
SG Dacă scăpam... (…)

SOV: Noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali

SOV: Ai să vezi că, pe data de 27, când ieşim cu un mesaj de normalitate, ai să vezi atunci cum încep să se liniştească treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip în război cu Vîntu.. Că nimeni cu crede vreodată că un angakat poate să...angajat nu, că nu eşti salariat...angajat prin contract poate să ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ţi dă voie.. Şi-atunci nu eşti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decât că ne vulnerabilizăm amândoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal.
Păi, noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali
SG Da, ma rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel ...probabil că îmbîătrânesc, în p--- mea, nu mă mai crede nimeni..

SOV Sebastian, şi mie-mi convine s-o fac pe seninu şi cretinul uneori, dacă ies bani.. Dacă nu iesc bani... ai câştigat vreo sută de milioane?
SG Nu.. (…)

SOV – Copilule, te rog sa ma crezi ca eu imi vad de alte lucruri. Daca te deranjeaza Ion, pleaca si Ion de acolo. Ba, n-ai inteles: N-avem nici o problema!
SG – Cu Ion n-am avut nici o problema, ni, ni, niciuna… din seara aia, nici-una!

SOV – E un tip misto, tati, e chiar un tip misto, e tovaras de nadejde,
SG – cu el ma am si eu bine

SOV – ai sa vezi in timp, ai sa vezi in timp ce mult conteaza sa ai prieteni de nadejde in jurul tau. Prieteni!
SG – Am si eu pe ai mei.

SOV – Poftim?
SG – Am si eu pe ai mei. Putini, da’ am.

SOV – Tati, tu n-ai avut la dispozitie 20 de aani sa-i verifici, ca esti tinar, (SG ride usor) noi sintem verificati in 20 de ani (ride)
SG – Aia e, daca… la 32 n-aveam de unde sa am…

SOV – Pai eu ce spun…
SG – … 20 de ani

Cum se stabileşte Consiliul de Administraţie de la Realitatea?

SOV: Il ai doar pe baiatul asta, pe Alex.. Apropo, pe Alex il scoti din Consiliul de Administratie
SG – Da, il scot

SOV – Schimbam Consiliul, imi dai alt..
SG – Da, un baiat care sta dupa noi tot timpul, i-am dat, i-am zis, Radu Tronaru il cheama

SOV – Nu stiu, nu ma interseaza
SG – Da, i-am zis deja lui Radu

SOV- Asa: cine vrei sa fie al treilea in Consiliu? Deci, va fi baiatul ala, va fi Ion, si al treilea cine vrei sa fie?
SG – Enache.

SOV – Enache?
SG – Da.

SOV – OK. Mm, mai, te-am intrebat cine vrei sa fie.
SG –Sa vrea Enache acuma, care e mort de frica (ride)
(Ion??) – Nu, n-are cum sa fie

SOV – Atunci Enache e presedintele CA,
SG – Da

SOV – OK, ca sa aibă si drept de semnatura
SG – da, n-am nici o problema

SOV – bine
SG – Bine, da
?? – Se intelege bine cu mine…

Vîntu către Ghiţă: sper să ai un Consiliu care să nu mă execute la cap

SOV – Ba, n-ai inteles: tu iti faci consiliul,
SG – Enache

SOV – de data asta sper sa ai un Consiliu care sa nu ma execute la cap
SG – Enache

SOV – Bine, tati. Deci Enache, Tronaru si cu Ion.
SG – Da.

SOV – Astia sint CA-ul.
SG – Da, da

SOV – Poftim?
SG – Da, n-are sens sa facem liota degeaba.

SOV – Ti-am spus, iti pot da tot Consiliul tie, n-am nici o problema, Crede-ma, n-am nici cea mai mica problema. Pustiule, tu chiar nu ma cunosti. Eu daca stiu ca sint proprietar pe masina asta, din momentul ala pot s-o dau s-oloseasca focui vrea. Nu stiu daca m-ai inteles: sa nu mi-o strici! Normal ca intervin: “ba, nu mi-o strica!”
SG – Da. N-am nici un interes, din contra…

SOV – Numai sa nu mi-o strici
SG – Mor si eu de oftica, crezi ca eu ma uit mereu pe alea … (rizind)pina si Alex ala moare de (ride)… noi sintem total implicati
SOV – Bai, ma imbolnavesc si eu, pe cuvintul meu de onoare, ma imbolnavesc si eu. (…)

Sebastian Ghiţă: Oamenii nu poa’ să creadă în mine atâta timp cât simt că eu nu sunt stabil

SOV Nu te cert, te-nvat, du-te-n p... mea! Ba, te invat! De ce esti asa...Ai la dispozitie un volum urias de experienta. Ce p... mea nu-ti iei de-acolo? Ia ce vrei, iti explic. Nu te oblig, da-ma dracu, iti explic cum se joaca jocul asta
SG Da.

SOV Trebuie sa creada oamenii in tine..
SG Oamenii nu poa’ sa creada in mine atata timp cat simt ca eu nu sunt stabil.

SOV Ba, da’ esti... voi da mesajul, pe 27, de care ai nevoie..
SG Stiu

SOV Mai mult decat atat, n-am ce sa-ti mai...
SG E de-ajuns..

SOV N-am ce sa-ti mai..
SG ..e de-ajuns..

SOV OK, pe 27, schimb Consiliul de Administratie, dau noului Consiliu de Administratie sa reanalizeze contractul de management
SG Corect

SOV Si noul Consiliu de administratie il reanalizeaza si spne ca-i bun. E bine?
SG Foarte bine

SOV: Tovarăşu, onorat să fiu contemporan cu tine. Şi dormi liniştit.. Vântu nu lucrează pentru tine

SOV Deci asa va fi chestia. Dom’le, am demis Consiliul de Administratie si dau dispozitie noului Consiliu de Administratie - tovarasii... – sa reanalizeze contractul de management...
SG Si sa implementeze, in conditiile ...

SOV Sa reanalizeze. Atat. Si, dupa o saptamana, iti iese CA-ul, Enache.. care a validat, este OK, mergem mai departe asa. E bine asa?
SG Foarte bine

SOV Multamit?
SG Da

SOV Tovarasu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Si dormi linistit.. Vantu nu lucreaza pentru tine (rasete).

Elena Udrea – subiect de discuţie pentru Ghiţă şi Vîntu. Ghiţă despre Udrea în relaţia cu Băsescu: Ea e călcâiul lui Ahile

SOV – Rau ai facut, rau ai facut ca i-ai scos pe Adi si pe Oana
SG – Sa moara eu, daca nu sinteti… la fiecare intilnire, cind ma felicitati ca si dumneavoastra vroiati sa-i f..., cind ma certati ca de ce i-am f...…

SOV – Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu’?
SG – noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu f... guvernu’ acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu’, se schimba si jocu’. Se schimba si jocu’. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…

SOV – Nu-l va schimba…
SG – ca in momentul ala va pierde si puterea.

SOV – Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma
SG – da…

SOV – ca iti spun, iti dau informatii
SG- da, v-am intrebat, da.

Vîntu: Succesorul lui Boc este Elena Udrea

SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!
SG – Da…

SOV – nu vrea de fapta sa vada ce-i prin piata
SG – nu ma las, numa las deloc

SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.
SG – da’ avem.

SOV – Nu prin Cocos!
SG – mm..

SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!
SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p... mea…Zgircita rau!

SOV – (ride)
SG –Pai da…mie-mi spui?
SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer.
(ion??) ...(greu inteligibil)

Vîntu despre Elena Udrea: Iubeşte puterea aşa cum o iubeşti şi tu. Femeia iubeşte puterea, Sebi

SG – Nu-i vorba de asta, ... Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.
SOV – E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente

SG – Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…
SOV – Tenace! Tenace!

SG – Da, da
SOV – Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi

SG – Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?
SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..

SG Stiu, d-aia ne si..
SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?

SG Ea..
SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)

SG Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi... adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage...
SOV Ea-l va distruge pe Basescu

SG Ea e calcaiul lui Ahile
SOV Sebastian, orice ai nevoie, sunt langa tine. Nu te f... la cap, nu te tulbur, eu nici nu-l mai sun pe Enache.. Aseara i-am dat comanda ..am transferat comanda catre tine..

SG Eu n-am probleme cu Enache...
SOV O secunda, tati, va las in pace sa faceti ce vreti... (….)

Se pregătesc schimbări la The Money Channel

SG Iar chestia cu Money Channel, io...ăştia...
SOV Bă, dacă nu vrei, că eu am înţeles că marea ta teamă e că eu mut Money Channel ca să emită Realitatea...

SG Da.
SOV Buuun...

SG Am zis bă, o facem... da’ asta i-am zis lu’ Ion, lasă-mă să mă gândesc! ..O dau peste două luni..
SOV Copilu’... copilu’, rămâne la tine!

SG Nu vreau să rămână la mine, vreau să o dau peste două luni.
SOV Rămâne la tine, că plăteşti tu costurile.

SG Da. ...peste două luni...
SOV Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.

SG Adică?
SOV O respect, după cum ai văzut, o respect punct cu punct.
SG Da. (....)

SOV Bun. Pe data de 15, eu trebuie să iau decizii în AGA. Să completez convocatorul cu toate lucrurile. Ce completez din partea ta?
SG Păi am spus…

SOV Hai se vedem, că s-au schimbat datele… “vrea să nu mai plece Money Channel de la el” OK, rămâne la el Money Channel.
SG Nu, vreau să plece, dar vreau să plece peste două luni..

SOV Nu, nu mai pleacă, dar nu mai pleacă deloc, du-te-n ...
SG Nu, nu, nu, nu...Băi, Ioane, d’aia m-ai adus, să-mi pui Money Channel-ul în cap?

SG Dar ce, nu mai vor ăia să-l ia..
SOV Stai puţin să ne înţelegem...

SG Contractu cu CBS-u’..
SOV Oleacă, oleacă. Rămâne-n contractul de management
(voce?) ..nu se mută de-acolo..

SOV Dar trebuie să le dăm lor pe mână Money Channel. Şi ei rămân acolo, rămân acolo, ca să nu mai ..dar trebuie în contractul de management prevăzut faptul că..
SG I-am zis lu’ Enache “bă, gândeşte o formulă” ..Cum îi facem să se ocupe de chestiunea asta..
SOV OK.. deci, lor le dau managementul la Money Channel, ieşi din contractul de management matale şi rămâne acolo Money Channel. Ai cuvântul meu de onoare.

Vîntu, către Ghiţă: Nu fac mişcări fără să te consult

SG Da. Eu vreau să scrie asta, că peste două luni poa’ să-l şi mute..
SOV Stai o secundă, io-l ţin agăţat pe (??) în timpul ăsta, că n-am chef să-l pierd.
Mai mult decât atât, fac un singur studio, nu iau niciun echipament, deci un singur studio la (??), ca să anunţ deja, să oficializez. Eşti de acord?

SG N-am nicio problemă.
SOV Bă, cu asta eşti de acord?

SG Păi nu pot să mă opun, ce? Îs de acord, nu-s de acord, ce pot să fac eu?
SOV Măi, tati, normal că nu poţi să te opui la nimic, dar avem o înţelegere, suntem într-un deal, nu fac mişcări, deci nu fac mişcări fără să te consult..

SG Chestiunea cu ..nu cred în ea..
SOV Mamă, ştii ce, e treaba mea. Ne uşurează povara financiară..

SG Să dea Domnu’!
(discuţii greu inteligibile)
SOV Scapă de o sută şi ceva de mii de euro, băi...

SG Scap ..asta spun.. Io le-am zis: hai, mă, luaţi, luaţi prietenii voştri, colegii voştri, luaţi salariaţii
SOV Mai departe... (…)

SG Şi oamenii ăia, îi f..em în 7 locuri. Pe de-o parte-i aleargă, duceţi-vă la Murat (?), verificaţi cum mutăm Money Channel, pe de altă parte duceţi-vă, luaţi studioul nou, pe altă parte duceţi-vă la studioul nou care-i acolo, în Realitatea, mai facem un studio nou.. am găsit un studio mare, frumos, au făcut desenul, ne costă 100 de mii de euro, se fac nişte studiouri noi pentru alte emisiuni de seară, ca să mai schimbăm, să mai arătăm altfel.. La Romexpo, tot ce puteam să fac, am făcut. Acuma tre doar să cumpăr nişte echipamente. Eu am pregătiţi banii...

Despre echipa de baschet Asesoft şi Cupa României

SG Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt sunt (...?..).. că n-am trecut de semifinale...
SOV Am auzit că ţi-ai luat de-a m...i cu voleiu’...cu volei sau cu baschet?

SG Baschet
SOV Gagici sau bărbaţi?

SG Bărbaţi..
SOV Mai eşti şi prost, finanţezi bărbaţi, du-te-n… N-ai şi tu un lot de 5 baschetbaliste sau 7, câte sunt la baschet?

SG 12
SOV Câte?

SG 12. Da’ nu, în sport nu merită decât volei, nu merită decât volei în sport
SOV De ce?

SG Că numai voleibalistele arată bine..
SOV apăi, dragă Sebastian, abia aici poţi să spui că Vântu a ieşit din piaţă şi a intrat Ghiţă: fu.. tu, că io nu prea mai am cu ce! (râsete)

(altă voce) Dac-ai mâncat bătaie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente şi tot ai mâncat bătaie..
SG Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu’ anu’ ăsta. Bagă de 5 ani şi ei. Anu’ trecut i-am împins noi pe Timişoara, anu’ ăsta era şi rândul lor.. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda.

Transcrierea completă a discuţiilor dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă o găsiţi AICI.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • zvonescu zvonescu
  Nu are cum sa ajunga Realitatea pe Antene cu strategii de genul asta.
 • LOL LOL
  Realitatea va castiga mai tarziu de pe urma lui Voiculescu:

  - ei se discrediteaza - uite ce bun, curat si credibil este Felix

  => hai sa il votam, cu toate ca a turnat la Secu

  => USL castiga capital politic si daca castiga alegerile, va rasplati cum se cuvine moguli ca Felix + Vantu/Ghita (sustinatori ferventi ai PSD) =))))
 • Negativ Negativ
  Voiculescu pare mai abil decat cei doi.
 • StockEx StockEx
  inca o data s-a dovedit ca voiculescu este un tip decent, diplomat, capabil. un antreprenor profesionist. ghita si vintu, niste pungashi
 • touretul touretul
  ori astia doi sunt niste idioti, ori Ghita e un geniu malefic si Vantu un mare idiot. Daca ar putea cineva, sa-mi explice cum anume razboiul din Realitatea poate aduce beneficii postului, daca aceasta a fost intentia de la inceput. Ca lumea nu se uita la Realitatea pentru ca e razboi. Se uita la Antene la războiul despre Realitatea, ca in Realitatea nu mai crede nici dracu. Iar scoaterea Oanei Stancu si a lui Adi Ursu de pe post a fost cea mai mare tampenie posibila. Era practic singura emisiune la care se mai putea uita lumea. Si au inlocuit-o cu ce? Jocuri si concursuri pe teme politice, Pepe si Moni, Iri si Cherida?
  Cine sunt indivizii astia si cum au facut atatia bani? Nu se explica altfel decat prin faptul ca oamenii bogati din tara asta sunt toti niste escroci, si asa au facut toti banii, pentru ca balciul asta manelistic de mahala numai a management performant nu pare.
  Deci, revin la parerea mea. Ori avem de a face cu doi imbecili, ori Ghita l-a atras pe Vantu intr-o strategie penibila care s-a sfarsit cu Vantu la zu hause si Ghita de acum liber la butoane.
  Si, pedro, securistule, nu a vorbit nimeni de o intelegere Voiculescu-Ghita. De unde ai scos-o? Sau incerci lansarea unei noi teme false de discutie. Esti cumva de la departamentul zvoneri si rapandaci in slujba patriei?
 • pedro23 pedro23
  Nu cred ca exista nici o intelegere intre Voiculescu - Ghita.
 • ion ion
  discutie si limbaj de menegeri. numai strategii avansate, numai stralucire orbitoare, numai demonstratii de viziune si abilitate...

  o lectie, ce mai.
 • sah la tura sah la tura
  Vantu a aflat ca a fost inregistrata convorbirea din parcare si ca i se instrumenteaza dosarul. A inscenat discutia asta tocmai ca sa neutralizeze povestea aceea extrem de grava. Metoda cu vorbele aruncate in discutii inregistrate, care chipurile ar avea forta sa disculpe se poarta. Vezi "Cei trei muschetari in vizita la Coresi".
  Apoi, cu aceste inregistrari pe scenariu de doi lei, pac la Rasboiu, recte Pagina de Media. Ce concluzie tragem? Ca de fapt chestiile spuse de Vantu n-ar avea valoare. Apropo, Petrisor, esti si tu pe tabla de sah. Esti pion.
 • vlad vlad
  Doi mafioti.

Trimite un comentariu

sus