Skip to main content

Doru Buşcu şi Sabina Fati se bat pentru Academia Caţavencu

 


Doru Buşcu, director editorial Academia Caţavencu, şi jurnalista Sabina Fati s-au înscris la licitaţia pentru vânzarea bunurilor Caţavencu SA.

Marca Academia Caţavencu este principalul activ care va fi scos la licitaţie joi, 26 mai.

Doru Buşcu a confirmat pentru agenţia Mediafax că a depus o ofertă. Buşcu a precizat că şi Sabina Fati s-a înscris şi a plătit garanţia de participare, de 45.000 de euro.

Doru Buşcu şi Sabina Fati - singurii care până în acest moment au depus oferte pentru licitaţia în care va fi vândută şi marca "Academia Caţavencu" - au mai plătit câte 2.000 de lei pe caietul de sarcini pentru licitaţie, mai scrie Mediafax.

Foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    @popa Vezi ca asta cu "se merita" e din alta limba...
  • popa popa
    nici nu se merita sa va mai raspund. sunteti prea varza ca sa intelegeti ceva in viata asta. vedeti doar doua culori, alb si negru, dar nu intelegeti nuantele. traiti in lumea voastra infecta si plina de frustrari. si din vina voastra este romania unde e.
  • Titel Titel
    Dorule,

    Tu si colegii tai a-ti scris anu de zile despre golani si golanii, v-ati batut joc ani de zile de tzepari si hoti. Sa dai tzeapa creditorilor si sa iti cumperi din nou brandul cu o licitatie care are un caiet de sarcini masluit ( rusine de lichidator, tot in puscarie te vad si pe tine) asta nu e mai Doruletz golanie facuta de golani, o tzeapa murdara si o hotzie pe fatza? V-a luat mintile SOV asta! Ganditi ca el, procedati ca el, sunteti exact ca el. Tu esti o rusine de Catzavenc, candva stindardul independentei si a superioritatii morale peste psa romana. Acum, niste gunoaie fara onoare, mandrie si lipsiti de orice credibilitate. Vrei sa stii de ce Catzavencu nu va mai functiona niciodata ca in trecut? D'asta!
    PS transmite te rog sila mea si a intregii piete media si colegilor tai care gandesc si procedeaza ca tine!
  • Sani Sani
    Eu vreau sa cistige ziarul. Iar ziarul, inseamna oamenii care il fac. Succes, Academia Catavencu, un ziar pe care nu am incetat sa-l citesc. Nu scriu mesaje pe net, nu fac parte din acea categorie, insa am simtit nevoia, ca fun al acestei reviste, care mi-a tinut zimbetul pe buze aitia ani, sa-mi exprim parerea de cititor. M-am simtit dator sa-i urez succes pentru miine.
  • cornel cornel
    eu cred ca tu ai probleme cu vederea sau, si mai grav, cu intelegerea pt ca Realitatea TV e de cativa ani (de cand a iesit PNL de la guvernare) impotriva lui Basescu

    Realitatea TV il injura zilnic pe Basescu din 2008
  • Sorin Sorin
    In comentariul anterior m-am referit la primul comentator, alias "popa".
  • Sorin Sorin
    Esti de la Antene! Te-a tradat includerea postului Realitatea intre achizitiile lui Basescu. Si nu e deloc asa, decat in marketingul vostru. Urat! Realitatea nu procedeaza ca voi! Cei de acolo au mai multa onoare...
  • Smecherul Smecherul
    Eu de-abia astept sa-i vad pe Alin Ionescu si pe Doru Buscu cum schimba macazul odata cu batista. Cum nu o sa li se mai para asa de dictator Chelu, asa de slab Boc si asa de frivola Udrea. Hai Adamescu!
  • cornel cornel
    parca vad ca diseara Mircea Badea, vorbind despre Doru Busculet, se va intreba: "de unde are baiatul asta atatia bani"
  • Marian Marian
    Daca Fati castiga, cumpar si eu Academia Catavencu, dupa ani buni!
  • Ieronim Ieronim
    Dar de unde are slugoiul lu' Vîntu, Doruleț Bușcu, bani? Nu cumva Vîntu a falimentat Cațavencu ca să nu mai plătească 3.000.000 de euro la fisc și acum vrea să ia marca înapoi, fără datorii, pe mîna lu' Doruleț?
  • Ion Ion
    Intrebarea e de ce s-au dus la licitatie doua persoane fizice. Raspunsul e in caietul de sarcini. A fost facut cu dedicatie pentru o persoana fizica. Dar, surprinza, a mai venit cineva. Neanuntat! Chiar nu cerceteaza nimeni hotia asta?
  • popa popa
    de unde are marea jurnalista impartiala sabina fati atatia bani? sau mogulul bun basescu mai vrea o achizitie media dupa b1, 10tv, evz, capital, rl, realitatea?

Trimite un comentariu

sus