Skip to main content

EXCLUSIV: Un fost director din Pro TV va coordona marketingul Antena 3

 

Marsha Greenberg, unul dintre oamenii de bază care au contribuit la lansarea Pro TV în urmă cu 15 ani, va coordona de la 1 iunie echipa de marketing a postului Antena 3. În primă fază, ea va fi consultant al postului de ştiri.

Publicitate

Stabilită de mai mulţi la Las Vegas, Marsha Greenberg a lucrat mulţi ani la Pro TV. Până să lucreze cu Adrian Sârbu, şi-a trecut în cartea de vizită companii precum Warner Bros şi CBS.

Carte de vizită:

  • Septembrie 2007 – Prezent: Catapult Creative Partners (companie de marketing şi publicitate)
  • 1995 – 2000: Director, Pro TV, Acasă TV, Markiza TV
  • 1983 – 1985: VP Creative Services (marketing şi publicitate)
  • 1982 – 1985: Departamentul publicitate şi promo la Warner Bros, zona de pay TV
  • 1978 – 1982: Scenarist şi producător CBS
  • 1976 – 1978: Copywriter, Time Life Books Inc.

Marsha Greenberg urmează să revină în România. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ea va fi pentru început consultant pentru Antena 3. După câteva luni, va coordona marketingul pe toate produsele media audiovizuale ale Intact.

"Pentru moment, nu pot comenta această informaţie", a declarat Mihai Gâdea, director Antena 3, pentru paginademedia.ro.

Alţi doi oameni cu care Marsha Greenberg a lucrat la Pro TV au venit deja la Antena 3. Este vorba de Bogdan Albu (fost şef la promo, în Pro TV) şi de Dorothea Ionescu Vănău, numită project manager Marketing şi Comunicare al diviziei de ştiri. Cei doi au realizat deja primele seturi de promo-uri pentru Antena 3. Alţi doi oameni care au lucrat cu Marsha Greenberg la Pro TV vor veni în echipa de marketing.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea badea mircea badea
    da, pareti telespectatori de protv: studii cel mult medii, venituri la limita subzistentei.
  • Andreea Esca Andreea Esca
    Cam tare achizitia. Cand Marsha a plecat de la CBS la Warner Bros asta a insemnat ca a copiat cineva pe altcineva?! Gandirea asta e doar in Pache... Mai relaxati baieti. Se poate?
  • Maria Apostol Maria Apostol
    Mai Liana, nu cumva pe tine te cheama Maria Apostol?:-) Astea sunt textele tale... Sper ca nu iti e frica de intoarcerea Marshei in Romania.:-)
  • marcel marcel
    ce relevanta au cele trei clipuri in stirea asta?
  • rt rt
    este una dintre cele mai bune decizii din trustul ala din ultimii 10 ani.
    ca sa faci performanta insa, ai nevoie de oameni, dar si de mediu si evident produs. nu poti face din rahat bici si asta cu atit mai putin intr-un mediu in care angajatii maninca seminte pe holuri. exemplul cu itn e bun.
  • paul paul
    Cam asta e distanta: 15 ani! din pacate, proul e singura televiziune cu adevarat profi din romania. dupa ultimele scandaluri, a aflat toata lumea cum se face meserie la intact.

    antenele au un mare dezavantaj: sunt asociate cu felix, cel mai mare nenorocit din tara asta. bine, la egalitate cu base.
  • Liana Voiculescu Liana Voiculescu
    Marsha este iesita din piata de peste 10 ani. Ce va face ea? Va lua o caciula de bani, asa cum au luat si cei de la ITN( 1,5 milioane de dolari). Antena va fi tot sub Pro. Marsha a lucrat la Pro prin 1995. Mi se pare foarte tare sa copiezi Pro-ul de acum 16 ani.:)))

Trimite un comentariu

sus