Skip to main content

Antenele se delimitează de un reporter rămas în State

 

Antenele se delimitează de Dumitru Boanţă, fostul şef al secţie Eveniment, care a plecat, pe 28 iunie, în Statele Unite ale Americii în calitate de corespondent special şi nu s-a mai întors.

Publicitate

Antena1 şi Antena3 spun, într-un comunicat de presă,  că l-au jutat pe Boanţă să obţină viza de jurnalist pentru SUA în vederea realizării unui „interviu cu potenţial notabil pentru opinia publică naţională”, dar că nu ştiau de intenţia acestuia de a rămâne acolo.

Jurnalistul trebuia să se întoarcă în urmă cu două săptămânisăptămâni (12 iulie 2011). În urmă cu o săptămână Dumitru Boanţă i-a anunţat pe şefii ştirilor celor două posturi că a decis să nu se mai întoarcă în ţară.

În urma acestui anunţ, Antena Group a făcut toate demersurile necesare pentru întreruperea oricărei relaţii contractuale şi anularea oricărui drept de reprezentare jurnalistică implicate prin deplasarea sa în Statele Unite ale Americii, se mai spune în comunicat.

Alte detalii din comunicatul de presă:

“Domnul Dumitru Boanţă a încetat să fie corespondent al Antenei 1 şi Antenei 3 în urma deciziei acestuia de a rămâne în Statele Unite ale Americii şi a pierdut orice drept de reprezentare jurnalistică a celor două organizaţii media, în momentul în care a decis să rămână în Statele Unite ale Americii.

Antena 1 şi Antena 3 regretă incidentul şi se delimitează de orice acţiune, afirmaţie sau declaraţie pe care domnul Dumitru Boanţă le mai face de acum înainte în raport cu posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 şi îşi exprimă deschiderea în asistarea autorităţilor americane în deciziile viitoare cu privire la situaţia curentă."

Sursa foto: Stareapresei.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ElCucui ElCucui
    Ehe! Pe vremuri trimeteau un hitman după el.
  • cristi cristi
    nu e vorba de suferinta Antena 3, aia sunt oricum prea secursiti sa sufere, problema e ca Antena 3 a garantat pt reporterul respectiv in sensul ca a cerut viza pt un jurnalist de-al lor
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Salut, nu este extraordinar ca inca se mai fuge din Romania, adica omul a plecat in interes de servici, dar a "defectat"? Asta da, este haios....Sau era singura modalitate de a se rupe chirurgical de un grup de presa, pentru ca altfel nu avea scapare? Bebe Boanta nu o fi fost omul care facea ratinguri, noi discutam despre ce inseamna asta...Cum adica sa fugi din Romania in anul 2011 ? PS: Sper sa nu aflam ca a fugit si cu inventarul din dotare, camera de filmat, reportofon si pix si este de fapt un contravenient care a incalcat si Codul Muncii....Cine urmeaza ?
  • reli tanase reli tanase
    Sa fiti siguri, ca sufera foarte mult dupa Antena1,dupa salariul "fabulos"pe care il primea si de aceea a hotarat sa lase balta atatia ani de munca si sa plece unde o vedea cu ochii.BRAVO lui.
  • misu misu
    adica viza asta ii da drept de munca in state ?
  • Ioana Ioana
    Oare i-o ajunge diurna pt un start-up? Unul mic! Sa traiasca visul american, sa revina in tara cu bani capitalisti (nu ca fostul patron) si sa deschida Antena 4. Sau chiar si 5.
  • Florin Florin
    Bebe Boanţă ii ziceau colegii. Se pare ca s-a razbunat pentru toti anii in care a fost tinut la rubrica trafic, zi de zi, cu noaptea-n cap. :))
  • Observator Observator
    "Horia, basei, asta din poza cu ochelari care pari a fi Borcea, stiti cine era Aristide Buhoiu?"

    Ce-ai vrut sa spui si la cine te referi?
    Te mai si semnezi cu: "redactora-sefa-adjuncta"!
    Cm mare functia dupa cum te exprimi de "clar"!
  • vlad vlad
    Fuge lumea de la antene mai ceva ca dracu' de tamaie :))
  • touretul touretul
    A emigrat de la Antena! Probabil era un băsist care a cerut azil politic în SUA.
  • redactora-sefa-adjuncta redactora-sefa-adjuncta
    De unde ati rasarit mai baseilor?
    Mici, plini de energie, muuuulti.
    Asa era pe vremea lui Ceasca inainte sa ne dea Mubarak Flit de milioane de dolari.
    Aprindeam noaptea lumina in bucatarie, si fugeau zeci de gandaci in toate directiile.
    Cand citesc comentariile de pe site-ul asta, imi aduc aminte de imaginea asta.
    Omul il imita pe raposatul Aristide Buhoiu care a fugit sa faca emisiunea Drumuri Americane.
    S-a saturat si Boanata asta sa faca Drumuri Bucurestene, trebuia sa se trezeasca cu noaptea-n cap si sa spuna de sute de ori ca e aglomerat pe Stefan cel Mare si pe Podul Grant.
    Acum c-a terminat Oprescu podul spanzurat si mai face si autostrazile suspendate, nea' Bebe Boanta era amenintat de spectrul somajului.
    Asa ca... Drumuri Americane.
    Horia, basei, asta din poza cu ochelari care pari a fi Borcea, stiti cine era Aristide Buhoiu?
  • stelian negrea stelian negrea
    L-ai facut de rusine pe Varan. Sa-ti fie rusine Dan Boanta! Puteai macar sa sari parleazul pana undeva dupa Zidul Berlinului dar tu ai ales dusmanul suprem: SUA. :))
  • contra contra
    Il confunzi cu unul de la ProTV, mai cunoscut, evident.
  • cezar cezar
    Sa-ti fie rusine tovarase reporter! Sa-ti permiti sa-i faci asa ceva tovarasului Felix care si-a pus obrazul pentru viza?!
  • Horea Horea
    Dumitru sau neDUMITRU, conteaza mai puţin.
    Important e că i-a tras o ţeapa Voiculescului, devenind un jurnalist LIBER!

Trimite un comentariu

sus