Skip to main content

Fostul șef al vânzărilor Mediafax Group, la regia Adevărul Holding

 

Dragoș Stan, fostul șef al vânzărilor din Mediafax Group (Media Pro), vine la conducerea regiei de publicitate Media Point, începând cu 18 iulie.

Publicitate

Omul de vânzări vine la Media Point după opt ani în grupul deținut de Adrian Sârbu.

Media Point se ocupă de gestionarea spațiului publicitar al produselor Adevărul Holding.

Media Point este deţinută 100%, conform datelor de la Registrul Comerţului, de agenţia Odyssey Communication, care se ocupă de publicitatea şi marketingul Adevărul Holding. Odyssey Communication îi are ca acţionari pe Dinu Patriciu, prin DP Holding (60%) şi Diana Flutur (40%).

Conducerea Media Point a fost asigurată, până la începutul lunii mai, de Sorel Radu, care a părăsit compania după aproximativ opt luni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La vremea respectivă, Sorel Radu a invocat, într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro, “o relație foarte tensionată” și “schimbarea raportării MediaPoint la Adevărul Holding”.

Contactat de paginademedia.ro, Dragoș Stan nu confirmat, dar nici nu a infirmat informația: “În acest moment, nu pot da nicio declarație oficială”.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • E o palarie prea mare pentru Stan...Chiar daca echipa de vinzari de la MP e o adunatura pestrita, n-o sa-i poata struni; e clar ca a facut mutarea pentru bani; si eu ii dau max 2 luni de trai in MP:)

  Interesant este insa ca in urma lui la Publimedia se pare ca nu va avea inlocuitor; fiecare vinzator va ramine titular pe publicatia lui, fara nici un sef pe divizie...cam nasol!
 • Am lucrat cu Dragos Stan si ma intreb de ce comenteaza unii ca e sorelist din moment ce el a ramas la Publimedia mult timp dupa ce Sorel Radu a plecat cu toata echipa si n-a urmat trendul? In piata lumea in general are cuvinte de lauda la adresa lui, si are ani buni, peste 6 oricum la Sarbu, pentru ca de atunci il cunosc eu. In fine, nu poti baga mana in foc pentru nimeni, dar cred ca daca era numai dupa bani pleca demult de la Sarbu :-)))).
 • De lasat il vor lasa in pofida razboiului cu departamentul intern, interesant este daca si va dori sa faca altceva decat sa incaseze salariul.
 • @Petrisor : In perioada mai - 15 iulie cine a asigurat interimatul si de ce nu a ramas aceasta persoana in functie?
  Cat de tare va impacta sosirea lui Dragos departamentul intern de vanzari al AH?
  Cam astea sunt de fapt intrebarile momentului.
 • Da, in sfarsit au fost expuse toate comentariile blocate seara trecuta!
  Nu stiam ca moderatorul forumului isi incheie activitatea pe la orele 21.
 • Pentru mariusf
  Ai tras o CONCLUZIE cum nu se poate mai potrivita!
  Si culmea, cat de "preainaltati" se considera fiecare dintre ei.

Trimite un comentariu