Skip to main content

8 august: Pro TV, 50.000 de euro premiu pentru MasterChef

 

Câştigătorul concursului "MasterChef", cel mai spectaculos show culinar al momentului pregătit de Pro TV, se va bucura de un premiu substanţial de 50.000 de euro, scrie Mediafax, care citează un comunicat al postului.

Publicitate

Toţi românii pasionaţi de gătit şi dornici să dea gata cu îndeletnicirile lor culinare un juriu de temut se pot înscrie în continuare în competiţie.

Cel care visează să fie primul MasterChef al României trebuie să aibă peste 18 ani, să nu deţină diplomă de bucătar sau cofetar şi nici să nu fi profesat vreodată în acest domeniu.
Câştigătorul concursului "MasterChef", difuzat de Pro Tv, va primi un premiu de 50.000 de euro

Săptămâna trecută, între 2 şi 5 august, au avut loc "audiţiile pe nevăzute" pentru show-ul "Vocea Românie", în timpul cărora cei patru juraţi, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu au ales cele mai bune voci pe care le vor pregăti pentru viitoarele etape ale competiţiei, scrie Gândul.
Telespectatorii Pro TV vor putea urmări reacţiile antrenorilor la vederea concurenţilor care au urcat pe scenă şi i-au cucerit cu vocile lor în septembrie, când televiziunea dă startul acestui nou format de divertisment. Despre acelaşi subiect a scris şi EVZ.
VOCEA ROMÂNIEI: Când va începe cel mai aşteptat talent-show al momentului. GALERIE FOTO

Divizia de internet a Pro TV SA lansează, astăzi, o nouă aplicaţie special pentru utilizatorii stirileprotv.ro deţinători de iPhone, care le va permite acestora să descopere zilnic live, pe mobil, cele mai importante evenimente care marchează lumea, scrie Mediafax, care citează un comunicat.
Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit din iTunes App Store şi va permite utilizatorilor să descopere live pe mobil cele mai importante evenimente ale zilei.
Stirileprotv.ro lansează o aplicaţie dedicată pentru iPhone

Cântăreţul Paul McCartney a afirmat că este posibil ca şi comunicaţiile sale să fi fost interceptate de ziarişti de la publicaţiile tabloide britanice şi că intenţionează să sesizeze autorităţile, scrie Mediafax.
"Pot să vă spun că după acest turneu vreau să discut cu poliţia, deoarece, aparent, am fost interceptat", a adăugat el, potrivit site-ului american The Wrap, specializat în informaţii din industria de divertisment şi membru al TCA.
Paul McCartney, printre victimele scandalului interceptărilor din Marea Britanie

Noua reţea de socializare Google+ a ajuns la 25 milioane de utilizatori în toată lumea, dar în România puţin peste 6.400 de persoane au început să folosească reţeaua, lucru deloc îmbucurător pentru companiile care o vedeau drept un nou mijloc de promovare, scrie DailyBusiness.ro.

Alexandra Sănduleasa, account executive în cadrul agenţiei Advanced Ideas, a declarat pentru DailyBusiness.ro că din moment ce reţeaua socială şi motorul de căutare aparţin de acceaşi entitate, putem vorbi de o indexare cât mai bună a contentului prezent pe Google+.
Astfel, prezenţa în noua reţea trebuie să fie un "must have" pentru orice companie care vrea să apară în primele pagini la indexarea motorului de căutare.
Google+ promovează mai puţin, dar te scoate în faţă pe Internet

Randi Zuckerberg, directorul de marketing al Facebook şi sora multi-milionarului Mark, şi-a anunţat demisia. Vrea să-şi creeze propriul imperiu social-media. În noua ei aventură, femeia de afaceri spune că vrea să ajute alte companii "să devină mai sociale", scrie Mediafax.

Randi părăseşte Facebook după şase ani. În scrisoarea de prezentare a demisiei, Zuckerberg a menţionat realizările ei în cadrul imperiului social-media, adăugând: "Acum este momentul perfect pentru mine de a părăsi compania pentru a construi o alta, concentrându-mă pe trendurile captivante din industria media".
Sora lui Mark Zuckerberg a demisionat de la Facebook. Ce afacere vrea să-şi deschidă

În urmă pitch-ului desfăşurat la începutul anului, la care au fost invitate patru agenţii, Publicis a fost desemnată agenţia câştigatoare a proiectului de implementare a platformei de activare a brand-ului Ursus. Totodată, începând din luna aprilie a acestui an, Publicis a redevenit agenţia de brand Ursus, gestionând întreaga creaţie şi strategie, srcrie Financiarul.
Publicis redevine agenţia de brand a Ursus

Profitul grupului Washington Post Company, ce publică unul dintre cele mai citite titluri din SUA, respectiv “Washington Post”, a scăzut cu 50% în al doilea trimestru din 2011 faţă de perioada similară a anului trecut, până la 45,6 milioane de dolari, scrie Financiarul.

Cifra de afaceri a grupului a fost, de asemenea, pe minus cu 10% faţă de perioada similară a anului trecut, până la 1,073 miliarde de dolari. Veniturile diviziei de ziare sunt în pantă descendentă cu un declin de 6%, până la 172,7 milioane de dolari, în timp ce încasările din publicitatea pentru ediţiile de print au punctat o scădere de 12%, până la 66,6 milioane de dolari.
Profitul Washington Post Co. a scăzut cu 50%

Forţele de securitate sudaneze au confiscat duminică toate copiile ediţiei ziarului Al-Ahdath de la tipografii, a declarat redactorul-şef al publicaţiei către presa independentă din Khartoum, scrie DailyBusiness.ro, care citează AFP.

"Forţele Securităţii au venit la tipografii şi au luat toate copiile, fără nicio explicaţie", a declarat Adil al-Baz citat de AFP.
Securitatea sudaneză a oprit duminică distribuirea unui ziar

 Sursa foto: DailyMail.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Multumesc pentru observatie! L-am omis pe Horia Brenciu.
  • Marian Marian
    Cei 4 jurati erau 3, Loredana, Smiley, Marius si Moga.

Trimite un comentariu

sus