Skip to main content

ATENȚIE: Ultima zi de înscriere la cursurile de jurnalism pentru liceeni

 

Astăzi, miercuri, 31 august, este ultima zi de înscriere la programul intensiv de jurnalism pentru liceeni, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, desfășurat în perioada 5 - 10 septembrie a.c, la București.

Publicitate

Tinerii care doresc să urmeze acest curs se mai pot înscrie numai astăzi, trimițând un CV și o scrisoare de intenție în care să arate de ce vor să participe, la adresa de e-mail: [email protected] sau fax: 021 3111378, persoana de contact Mihaela Danga (tel: 021 311 1375).

Taxa de participare este de 150 de ron, sumă ce acoperă masa de prânz și materialele de curs.

Acest program intensiv va fi susținut de Constantin Trofin, jurnalist de televiziune (TVR), cadru didactic la Universitatea Babes-Bolyai și trainer al Centrului pentru Jurnalism Independent. Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00, cu o pauză de prânz. Sămbătă, în ultima zi de curs, programul se va încheia la 14.00.

Programul se adresează tinerilor atrași de jurnalismul audiovizual și își propune să îi învețe cum se realizează un material vizual, care sunt tehnicile de editare, cum se identifică un subiect, cum se face documentarea și, mai ales, ce înseamnă munca de teren. Programul include vizite în redacții și întâlniri cu jurnaliști. Este cofinanțat de Fundația Dinu Patriciu și BCR.

Materialele realizate de participanți vor fi accesibile pe www.blogoliceeni.ro, un site ce reunește producțiile jurnalistice realizate de elevi în cadrul proiectelor derulate de CJI.

 

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Trimite un comentariu