Skip to main content

ATENȚIE, ZIARIȘTI: Ultima zi de înscriere la "Tânărul Jurnalist"

 

Azi, 26 august, este ultima zi în care se mai pot face înscrieri la concursul "Tânărul Jurnalist al Anului 2010", adresat tinerilor jurnaliști (până în 35 de ani), din întreaga țară, care scriu în presa tipărită și online. Detalii, în continuare.

Publicitate

Este cea de a XIII-a ediţie a concursului "Tânărul Jurnalist al Anului 2010", organizat de Fundația Freedom House România, alături de Edipresse AS România şi Vodafone România - sponsor fondator.

Candidaţii se pot înscrie la o singură secţiune (din cele 6: Cultură, IT&C și Tehnologie, Actualitate internă, Finanțe, Politică externă și afaceri europene și Mediu/Ecologie) cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs, iar cei care au câştigat Marele Premiu în cadrul ediţiilor anterioare nu mai pot participa.

Cei care doresc să participe mai pot trimite numai astăzi formularul de înscriere, însoţit de 3 articole publicate în ediţiile print sau online, în cursul anului 2010. În cazul articolelor online, se vor accepta numai publicaţiile pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri, de orice tip şi interviurile nu sunt eligibile.

Juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei pentru fiecare secţiune, numai în cazul atingerii standardului de calitate (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte şi dezbateri).

Înscrierile se vor face prin poştă: Freedom House România, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucureşti, cod poştal 021396
 sau prin e-mail: [email protected]

La sfârşitul lunii septembrie vor fi anunţaţi câştigătorii în cadrul unei ceremonii de premiere, preluată de partenerii media – TVR Info, Societatea Română de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociaţia Română de Monitorizare a Audienţelor (ARMA) şi Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

Mai multe detalii pe www.freedomhouse.ro

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Trimite un comentariu