Skip to main content

Campanie inedită: ZF şi Business Magazin dau iPad-uri la abonaţi

 

Ziarul Financiar şi Business Magazin dau iPad-uri pentru abonamente. Începând de astăzi şi până la sfârşitul anului, cei care se abonează pe trei ani la cele două publicaţii de business primesc, pe lângă ediţiile tipărite, un iPad 2 conectat la Internet mobil şi aplicaţia ZF pentru iPad, lansată cu această ocazie.

Publicitate

În varianta cu iPad, abonamentul pe trei ani la cele două publicaţii e ceva mai scump decât în mod normal: 2.600 de lei. Fără iPad, un abonament la ZF şi Business Magazin pe trei ani ar fi costat aprox 18 mil de lei.

Campania High Definition Business este realizată în parteneriat cu Vodafone  şi se adresează atât persoanelor fizice, cât şi firmelor.

Pachetul poate fi cumpărat şi de cei care sunt abonaţi deja la cele două titluri, acestora urmând a li se prelungi abonamentul existent, de la data expirării, cu trei ani.

Ce conţine mai exact oferta?

 • Abonament pe 3 ani la ediţiile print Ziarul Financiar şi Business Magazin
 • Un iPad 2 3G conectat gratuit la Internet mobil de la Vodafone * timp de un an
 • Aplicaţia ZF pentru iPad
 • Acces la conţinutul din aplicaţia pentru iPad până la finalul anului 2012

În magazine, iPad-ul oferit de ZF şi Business Magazin costă circa 2.650 de lei.

* Accesul la internet gratuit include 4 GB/ an de trafic iniţial, la viteze de până la 7,2 Mbps. După consumul traficului iniţial, viteza conexiunii se limitează la 128 Kbps pentru traficul suplimentar.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • virgulele si punctele astea ne omoara...fie a fost o strategie sa "luati ochii lumii", fie ati gresit...oricum, trebuie sa corectati valoarea aia monstruoasa de doua sute saizeci si cinci de milioane (26,500) :)))))
 • "2.600 de lei" "18 mil de lei" costă circa 26,500" cat costa pana la urma????? :)))))
 • @ sergiu

  Acesta este pretul la emag, pentru tableta de 16 Gb, 3G: 2.649,99

  Vezi aici: http://www.emag.ro/tablete/ipad-2-apple-16gb-3g-negru--pipad2-16GB3GB
 • Nu stiu de unde cumparati dvs ipad-urile, dar cel mai scump ipad 2 3G de 64GB la E-mag, de exemplu, costa 3.549 RON
  http://www.emag.ro/tablete/ipad-2-apple-64gb-3g-alb--pipad2-64GB3GW ... sunt tare curioasa ce anume stie sa faca "ipad-ul oferit de ZF si Business Magazin"
 • petrisor draga dar un ipad 2 este mai ieftin in magazine decat in varianta cu abonament. nu este nicio afacere pana la urma.

Trimite un comentariu

sus