Skip to main content

Cancan TV, din 31 august la Kanal D

 

Show-ul monden Cancan TV, prezentat de Adrian Artene, debutează miercuri, 31 august, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de la ora 22.30, trei zile pe săptămână. Amănunte, mai departe.

Publicitate

Emisiunea Cancan TV a fost, din martie până în iunie 2011, în grila de programe a postului B1, apoi s-a anunțat transferul acesteia la Kanal D.

Din 31 august, show-ul monden și moderatorul său, Adrian Artene, vor apărea la Kanal D, în fiecare seară de miercuri, joi și vineri, de la 22.30. Realizatorii promit publicului amator de mondenități un show incisiv, cu subiecte exclusive și lucruri mai puțin știute despre vedete și viețile lor.

"Nu vom exploata bârfele, ci ne-am propus să documentăm "chirurgical", dacă îmi este permis, fiecare pont legat de o celebritate. Vă asigur că va fi un show lipsit de malițiozitate, imparțial, dar care nu va menaja nicio vedetă!”, a spus Adrian Artene, moderatorul emisiunii Cancan TV.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

  • bai frate, ati inebunit ! asta e lumea in care traim, treziti-va ! ce se promoveaza la tv ? prostia ! dar, ce se intampla in societatea noastra ? o mare mizerie ! v-a apucat cultura dar nu sunteti in stare sa va spuneti punctul de vedere ref.la situatia in care se zbate tara ... ipocritilor ! stai in casa si ascundeti-va .... lasilor !
  • ramasese un singur serial la care ma mai uitam la Kanal D, Ezel, caruia i-ati tot schimbat, de-a lungul timpului, ziua si orele de difuzare...si, meteahna turceasca, niciodata nu incepea la ora fixata, ori mai devreme cu citeva minute, ori mai tirziu cu zece minute. acum aflu ca a intrat in grila noua emisiune si l-ati mutat pe Ezel simbata si duminica de la ora 15.15...mare greseala... am scris aici ptr nu am alta posibilitate sa ma adresez celor de la kanal D...

Trimite un comentariu