Skip to main content

Cârcotașii revin la Prima pe 14 septembrie

 

Cronica Cârcotașilor revine pe micul ecran, din 14 septembrie, în ziua și la ora la care ne-am obișnuit – în fiecare miercuri, de la 20.30.

Publicitate

În noul sezon, Șerban Huidu și Mișu Găinușă se întorc în timp, în vremea cavalerilor și a domnițelor, ca să dea piept cu Hahalerii Tristelor Figuri, se arată într-un comunicat transmis de postul Prima.

Cu toții sunt gata de turnir și să-i scurteze de cap pe cei ce știrbesc limba română și s-o dibuie pe regina corupției din vămi!

Din vremurile în care domnițele nu erau răsplătite în conturi, ci în centuri, Cârcotașii încearcă să repare erorile istoriei, pentru ca ciobanii să nu mai fie niciodată domni...

De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, Huidu și compania (mai puțin Mișu Găinușă, absent motivat) au fost prezenți la Sibiu, unde au participat la deschiderea festivalului Cetăți Transilvane. Vineri seara, aceștia au defilat în centrul istoric al orașului îmbrăcați în straie de cavaleri (Șerban Huidu, Dezbrăcatu, Mistrețu' și Puștiu') și domnițe (Oana Ioniță și bebelușele Ioana și Cristina).

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

  • Sa fim seriosi ! Nu poti spune ca e "pe pastile" din moment ce face emisiune zilnic in direct pe KissFM de o saptamana. E drept ca nu mai e cel pe care il stim ( probleme de dictie,un delay la anumite replici),dar asta nu inseamna ca e "dus" . Cred ca nici el si nici colegii lui nu isi mai pun problema sa redevina cel care a fost. Cronica inseamna o echipa care vad ca reuseste sa ramana o echipa chiar daca a fost greu incercata . Un accident ramane un accident si singurul lucru pe care il poti spune dupa asta e bine ca a scapat ! Succes !

Trimite un comentariu