Skip to main content

Gabriela Vrânceanu Firea: cotidianul Fin.ro (Financiarul) trece pe online. Lansăm lunarul Fin.ro

 

Cotidianul Fin.ro (fostul Financiarul), editat de grupul Intact, apare din 29 august numai pe online, a declarat, pentru paginademedia.ro, Gabriela Vrânceanu Firea, Director General al publicaţiei.

Publicitate

Sub denumirea Fin.ro magazin, Intact va lansa un lunar de business. Mai multe detalii de la Gabriela Vrânceanu Firea, în continuare.

paginademedia.ro: Se transformă cotidianul Fin.ro în lunar?
Gabriela Vrânceanu Firea: Cotidianul Fin.ro va apărea, din 29 august, exclusiv online. Din 1 septembrie, vom scoate pe piaţă o publicaţie nouă de business, lunară, Fin.ro magazin. Pentru început va apărea în 64 de pagini full color (glossy).

Care sunt motivele?
Motivele ţin de contextul general al pieţei, atât cea de publicitate, cât şi cea a ziarelor. Majoritatea cititorilor din targetul nostru preferă deja să se informeze din mediul online, iar bugetele de publicitate disponibile în momentul de faţă pentru zona de print nu mai justifica menţinerea cu orice preţ pe piaţă a unui ziar tipărit. Prin urmare, preferăm să ne canalizăm resursele către mediul unde se află publicul nostru.

Ce se întâmplă cu oamenii de la FIN.ro? Vor fi modificări legate de SF?
În urma unui proces de restructurare, redacţiile celor 2 publicaţii (Săptămâna Financiară şi Fin.ro) au fost unificate, sub conducerea aceleiaşi echipe - Gabriela Vrânceanu Firea, director general, Radu Preda, director editorial, Edward Pastia, redactor şef. Noua redacţie va furniza conţinut pentru ambele publicaţii tipărite (Săptămâna Financiară, Fin.ro magazin) precum şi pentru cele 2 site-uri (fin.ro, sfin.ro).
Săptămâna Financiară îşi va continua apariţia în versiunea print, fără nicio modificare importantă. Vor apărea, probabil, semnături noi, în măsura în care redactorii obişnuiţi cu ritmul cotidian vor furniza şi materiale în care accentul se pune pe analiză şi sinteză.
În ce priveşte varianta online a cotidianului de business, în prima decadă a lunii septembrie vom lansa noul portal de business fin.ro, complet diferit (şi ca design, şi ca functionalităţi) de vechiul site fin.ro.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    cat de penibili sunt astia (Financiarul, Money Channel, etc) care, de dimineata pana seara, dau lectii de economie guvernului in timp ce ei sunt in faliment, in timp ce concediaza oameni, in timp ce nu platesc salarii, etc ?
  • cornel cornel
    azi maine va scoate si o carte, ceva gen "Biografiei unei mari personalitati: Gabriela Vranceanu Firea Pandele Voiculescu"

    realizatoare de emisiuni tv, mama, sotie, directoare, etc
    asta inseamna sa fii de succes :D
  • mihai mihai
    @ Adrian C : de ce sa fie sterse; este un crud adevar....nu am cumparat niciodata acest ziar; l-am rasfoit de cateva ori pe avion , si in 5 minute il terminam de citit. stiri la comanda, clar. Ms Firea (sau cum o chema-o acum) trebuie sa isi dea seama ca daca stii sa dai din gura pe sticla, nu inseamna ca esti jurnalist sau ca ai cunostinte economice cel putin la nivel basic.

    poate in 5 ani dispar si antenele....unde esti, tu, RTL?
  • Adrian C Adrian C
    Ar trebui sterse comentariile politice la comanda cum sunt toate cele de mai sus.
  • Mijahi Mijahi
    aaa, cate 'j de mii de euroi zicea Cocoana asta ca are pe luna? Drept e ca tre' sa-l tzepuiasca si pe Felix cineva :))))))))))))))))))
  • costel costel
    Deci presedintele a avut dreptate.Printre comentatorii si mai ales atacatorii guvernului se afla si Firea,care critica activitatea guvernului dar nu poate face profitabil nici macar un saptaminal.Ea spune ca are studii superioare economice,pe care le-a facut la Intact trust Academy.
  • Isopescu Isopescu
    Eu sunt curios ce-o sa iasa. Nu m-ar mira sa ia ZF-ul in cateva luni, daca se chinuie putin, la ce grup au in spate.
  • fin.ro=foarteincompetenti.ro fin.ro=foarteincompetenti.ro
    financiarul a fost o gluma proasta de la inceput. ei credeau ca daca ii pun un nume similar ZF-ului, cu asta o sa rezolve treaba. oricum, financiarul nu a fost niciodata un ziar pentru mediul de business, a fost un ziar pentru felix.
  • profesor profesor
    Coana Firea ar tb ca macar acum sa nu mai latre neincetat despre restructurarile din sectorul bugetar si sa-i planga pe frecangiii de menta de la stat ... ei, la Intact, nu sunt in stare sa gestioneze o revista cu cateva zeci de angajati ... dar dau sfaturi de eficienta economica prin studiourile lui Felix ... jalnic!!!!
  • State Potcovaru State Potcovaru
    Si sa nu uitam si de varianta pt Ipad ... La naiba
  • vlad vlad
    De fapt coana Firea vrea sa zica asa: n-am fost in stare sa mentinem pe piata un ziar slab, nu am cunoscut piata pentru ca santem habarnisti deci facem un nou produs cu care sigur vom da chix. Mare directoare, o femeie de succes. Dar nu in afaceri :)
  • demostene demostene
    super ideea! mereu am pledat pt inovatie si perfectionare continua
  • cornel cornel
    cum suna asta: "lunarul fin.ro" :-)))

    penibilii de la fin nu vand nimic, se vor apuca de spam
  • anerxes anerxes
    Abia astept sa citesc aceasta noua publicatie. Cei de la Fin si Sfin sunt adevarati profesionisti in domeniul economic. Premium quality!
  • gigi gigi
    Misto. Foarte invovativa ideea, mai ales ca se aplica deja cu oarecare succes la capital si evz, care au facut o platforma comuna de content economic.

Trimite un comentariu

sus