Skip to main content

TVR a cumpărat formatul Dr. Oz. Cine va fi carismaticul doctor în România?

 

Postul public de televiziune a achiziționat licența pentru talk-show-ul Dr. Oz, care va debuta cel mai probabil în toamna aceasta la TVR.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, varianta autohtonă a talk-show-ului american găzduit de celebrul doctor Oz este în pregătire. Deocamdată nu a fost ales un "Doctor Oz" român, un medic care să fie gazda programului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tcr44X2nmAM[/youtube]

Cine este Doctor Oz?

În România, varianta originală a emisiunii este difuzată de postul Euforia.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut publicului de televiziune ca Dr. Oz, este un medic american (specialist în chirurgie cardio-vasculară, absolvent al Universității Harvard), devenit celebru datorită show-ului lui Oprah Winfrey. Dr. Oz a apărut în The Oprah Winfrey Show între 2004 și 2009, ca invitat, oferind sfaturi pe teme medicale într-un mod inedit, cu mult umor, dezinvoltură și demonstrații practice spectaculoase.

Ca urmare a popularității dobândite datorită emisiunii lui Oprah, Dr. Oz a devenit, din 2009, gazda propriului său talk-show, care se bucură acum de un mare succes în toată lumea.

Pentru varianta autohtonă a show-ului nu s-a găsit încă medicul român potrivit să prezinte show-ul, și aceasta nu este deloc o misiune ușoară. Deoarece, pe lângă studiile medicale solide, gazda trebuie să fie un personaj carismatic, spontan, să aibă simțul umorului și, nu în ultimul rând, să fie un bărbat șarmant și convingător, pentru că producția se adresează preponderent unui target feminin.

De asemenea, în formatul original, Dr. Oz are și o echipă pe măsură, compusă din medici cu diferite specializări.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu