Skip to main content

Concurs pentru jurnalişti: "Dezvăluiri din Bucureştiul absurd"

 

Platforma pentru Bucureşti lansează programul de pregătire şi suport pentru jurnalişti din cadrul proiectului „Consolidarea Platformei pentru Bucureşti – voci puternice pentru o dezvoltare urbană durabilă”.

Publicitate

Programul este dedicat jurnaliştilor din presa scrisă, audio-vizuală şi electronică din Bucureşti. Mai multe detalii, în continuare.

Programul are ca obiectiv instruirea şi sprijinirea jurnaliştilor în procesul de documentare/investigare a disfuncţionalităţilor din Bucureştiul urban.

Timp de patru luni, jurnaliştii vor beneficia de suport tehnic pentru realizarea unor proiecte jurnalistice cu teme specifice care surprind nereguli din zona patrimoniului construit şi calităţii mediului înconjurător în Bucureşti. La finalul acestei perioade, cele mai bune trei proiecte jurnalistice vor fi premiate cu câte 1000 USD.

Candidaţii se pot înscrie trimiţând un CV şi două articole considerate reprezentative, publicate în ultimii doi ani, până la data de 5 octombrie 2011, ora 20:00, la adresa de e-mail [email protected] - persoana de contact Irina Zamfirescu. Selecţia participanţilor se va face în funcţie de calitatea dosarului depus.

Pentru mai multe detalii, contactaţi Irina Zamfirescu, [email protected], 0727 736 572.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Banii sunt un pretext. Motivul este Bucuresti. Daca ramaneti cantonati in suma, inseamna ca anuntul nu este pentru dvs. Deci nu-i nicio problema .
  • Mihai Ursu Mihai Ursu
    Uau, ce ocazie! Sigur ma inscriu! Doar patru luni de investigat pentru suma de 1000 de dolari? Este sansa pe care o astept din liceu! Evident, eu nu am vazut cum arata o mie de dolari decit prin filmele cu cowboy. Iar subiectul este o adevarata provocare profesionala! Chiar simteam lipsa unor subiecte despre Bucuresti! Televiziunile si ziarele noastre niciodata nu trateaza subiecte ca mizeria, criminalitatea, cersetoria, traficul de heroina, infrastructura urbana, aglomeratia din trafic si maidanezii, opulenta biletarilor de mucava versus saracia din periferii, specula cu orice si prostitutia! O idee demna de toata lauda!

Trimite un comentariu

sus