Skip to main content

PAS ÎNAPOI: După primele rezultate, X Factor va fi doar sâmbăta

 

Antena 1 va difuza X Factor numai sâmbăta (faţă de sâmbătă şi duminică la primele două emisiuni), într-o ediţie care se va întinde pe două ore.

Publicitate

Decizia Antenei 1 vine după ce X Factor de duminică a fost depăşit la audienţă de către Pro TV, la o distanţă de 250.000 de telespectatori, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Care este explicaţia oficială a Antenei 1?

La cererea fanilor care îşi doreau mai mult show”, explică oficialii postului TV.

Programul X Factor va fi difuzat sâmbătă, la ora 20.20 şi va avea peste două ore, faţă de aproximativ o oră şi jumătate, cât au avut ediţiile de sâmbătă şi duminică.

Vezi audienţele primelor ediţii X Factor AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Tu intelegi emisiunea aia? Sau ai dat-o exemplu doar pt simplul fapt ca stii ca oamenii nu prea se uita la emisiuni unguresti? Ia zi-mi ce ti s-a parut atat de bun la ei si prost la noi?
  • cristi cristi
    Nimic profi? Banuiesc ca te referi profesional... informeaza-te doar la echipamentele care s-au folosit si posteaza aici, ca sa stie si oamenii.
  • florin florin
    haideti cuo petitie xfactor afara de pe post a1 face franciza de rusine
  • mihai mihai
    serios, ia uita-te la comment-urile de la stirea cu debutul X-Factor si spune-mi ca alea sunt comment-urile unor oameni impartiali si care nu au niciun castig de pe urmna lor:)
  • lucian lucian
    Haznaua 1 a dovedit ca are o echipa de incompetenti. Chiar daca vor fi peste protv in week-endul urmator, dezastrul ramane mare. Nu vor atinge in veci ratingul pro-ului cu peste 4 milioane de telespectatori. Martea care vine debuteaza Vocea Romaniei. Atunci sa vedeti audienta!
  • marton marton
    Ia faceti o comparatie cu ceea ce (si cum) face RTL Klub cu aceasta emisiune, aproape de nota 10, si o sa intelegeti de ce scartaie "produsul" pe Antena1.
  • mihai mihai
    Care-i legatura intre baiatul ala care a cantat langa ateneu si stirea legata de X-Factor? Intelegeam daca ai fi criticat emisiunea sau cel putin sa spui ce nu ti-a placut, dar asa ? Ai scris aici un comentariu dictat. Felicitari, ai atins culmea penibilului!
  • Vreau si eu Vreau si eu
    Am citit comentariile de dupa show-uri pentru ca nu am avut timp sa le vad dar le-am pus la inregistrat(DVR). Sincer chiar credeam dupa comentarii ca au fost un esec. Ieri abia am avut timp sa-l vad pe primul. Well, nu am fost dezamagit ca cei care comentau de zor. Evident parerile sunt total impartite dar dupa parerea mea e o prostie sa compari Romanii au talent cu Xfactor, pentru ca al doilea se refera doar la cantat, pe cand primul ia in calcul tot felul de talente. Parerea mea e ca primul are castig de cauza pentru ca lumii ii place circul "si painea". Xfactor l-as compara cu Megastar. Promovarea si marketingul nu au fost rele de loc insa s-a simtit stangacia lui Morar, lipsa de tarie a celorlalti doi, care nu sunt oameni de televiziune si au evident trac si emotie. Din punctul asta de vedere Andi M, Andra si mihai sunt peste ca si prezenta. Calitatea interpretilor este subiectiva in functie de gustul fiecaruia dar pentru ca am vazut si Romanii au talent si mai multe editii ale British got talent pentru cei care raman dezamagiti de decizia juriului sau dimpotriva se intreaba cum au putut sa aprobe un concurent fara voce le spun doar ca intre inregistrare si evenimentul live cu public e o diferenta enorma pe care am sesizat-o de multe ori. Nu poti compara feeling-ul din sala cu ce auzi la un televizor. Altfel da cred ca e o decizie mai buna sa ai un show mai lung intr-o singura zi. Probabil rating-ul va mai creste cand se va mai strica vremea. Oricum sambata/duminica au fost si zilele Bucurestiului si in mod clar multi au preferat sa o arda in natura decat sa stea lipiti de un ecran (my case).
  • alex alex
    ceva audiente pentru Pariu cu viata?
  • ionut ionut
    Salut ideea de a difuza doar o data pe weekend acest esec de emisiune.In acest mod va trece neobservat.Au luat un super format si au reusit sa il faca praf si pulbere.Nu am vazut nimic profi la emisiunea aia.Astept Vocea Romaniei sa vad daca ma uimeste cu ceva.
  • vasile vasile
    la cererea fanilor ar renunta la show? @cookie nu este nimeni partizan pro-ului dar nu poti sa nu faci comparatie cu show-urile Pro-ului.
    Hai sa spunem ca Romanii au talent a fost o noutate si de aici si audientele fff mari [cred ca pe vremea nationalei lui hagi mai erau asa audiente], dar totusi audientele sunt mici pentru un show de amploarea asta. Din pct meu de vedere le lipsesc vedetele cu carisma.
  • alin alin
    Tipic Antena 1. A intrat in panica. Daca vrei sa construiesti ceva, daca vrei sa aduci public nou, atunci trebuie sa ai CONSECVENTA, nu sa dai inapoi la primul semn prost. Pubicul nu se schimba peste noapte, succesul nu cade din cer, ci se construieste pas cu pas, inclusiv cu pasii gresiti. Din pacate, Antena 1 arata iarasi ca nu are strategie si viziune.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Incet-incet, isi da lumea seama ca trustul intact este trust media de partid, asezonat cu glumite si cinticele pentru a putea inghiti mizeriile voiculesciene. Este normal sa-l eviti, nu stii peste ce dai! Pina si de la Festivalul Enescu s-a dat doar o stire, cu un baiat care a cintat in gradina la restaurantul Cina, adica pe linga Ateneu, dar avea bursa Voiculescu. Culmea penibilului!
  • robert robert
    Cu o singura emisiune pe week-end mai mult ca sigur vor castiga razboiul audientelor in fata unui film.
  • alex alex
    O decizie buna luata de cei de la antena 1. Cred ca telespectatorii din cele doua zile se vor concentra in ziua de sambata si vor fi mult mai multi.

Trimite un comentariu

sus