Skip to main content

Narcisa sălbatică, Răzvan și Dani și Dan Capatos revin din 5 septembrie la Antena 1

 

Antena 1 lansează grila tv de toamnă luni, 5 septembrie, când vor reintra în programul săptămânal telenovela Narcisa - Iubiri nelegiuite și emisiunile Neatza cu Răzvan și Dani, Acces Direct și Un show păcătos.

Publicitate

Mai multe detalii, în continuare.

 • Show-ul matinal al Antenei 1, Neatza cu Răzvan și Dani, revine pe micul ecran luni, 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 8.00.
 • Tot de luni până vineri, de la ora 17.00, Simona Gherghe va prezenta Acces Direct, iar seara, de la 23.45, Dan Capatos va fi din nou la pupitrul emisiunii Un show păcătos.
 • Primul episod din Narcisa – Iubiri Nelegiuite, al treilea sezon al serialului românesc difuzat de Antena 1, este programat pentru luni, 5 septembrie, de la 20.20, urmând ca de marți, 6 septembrie, telenovela să fie difuzată începând cu ora 22.00.
 • Noul sezon al telenovelei vine cu noutăți. Pe lângă actorii care au apărut deja în serial (Alina Pușcaș - foto, Magda Catone, Șerban Ionescu, Adriana Trandafir, Andrei Aradits și alții), distribuția se va îmbogăți cu nume noi.
 • În Narcisa va apărea și Denis Ștefan, transferat vara aceasta de la postul Acasă, despre care se știe că va interpreta un rol negativ – pe cel al unui avocat, pe nume Andrei. Dar și faptul că fizicul său va fi destul de mult expus camerelor de filmat.
 • Tot o actriță ce vine de la Acasă în Narcisa – Iubiri Nelegiuite este Ioana Picoș (care o va interpreta pe Eva, o tipă bogată, care ascunde multe secrete).
 • Producătorii serialului au investit sume importante în noile decoruri de pe platourile de la Semănătoarea (unde s-au mai filmat, în trecut, și emisiuni de la Prima și Kanal D).

 

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • Foarte multe comentarii ascunse. Mai ales cele cu critici. Daca cititi printre randuri Antena 1 are parte numai de critici.
 • Frateeeeee nu mai pot cu astia, Narcisa pervers de salbatica si Cacapatos, Dany Black si copilul de suflet al mamei Scwartz. Astia sau adunat pana au rupt in 2 Kakanal D televiziunea cu audienta IQ adunat 0,2, Antena 1 ajuns sa bata recordul are audienta cu IQ adunat 0,1 dar vine tare din urma Pro TV si Prima sa vedem pana unde scade IQ-ul audientei. Televiziunile din Romania sunt praf, nu ai la ce sa te uiti cred ca o sa incep sa ma uit la posturile unguresti macar asa invat o limba straina adevarata ca tiganeasca nu ma trage deloc.
 • Emisiunile difuzate la Antene sunt cele mai reusite si educative..si in plus au teme f variate! Felicitari inca o data trustului Intact!
 • Calitate trebuia pus in ghilimele. Toate emisiunile Antena 1 sunt cu blonde, cu infractori si cu false vedete. Numai incultii se uita la un asa post de televiziune. Bravo Felix!! Continua tot asa. Sa vina si Dan Negru cu emisiunile lui pentru prosti.

Trimite un comentariu