Skip to main content

Sebastian Ghiță despre împărțirea angajaților Realitatea: “Este o procedură tehnică”

 

Sursa CapitalEste o procedură tehnică” a declarat Sebastian Ghiță pentru paginademedia.ro în legătură cu trecerea unor angajați ai Realitatea pe Asesoft. El nu a detaliat însă în ce constă “procedura” și care este rostul ei.

Publicitate

După declararea insolvenței, businessul Realitatea este condus de un administrator judiciar (Aura Deleanu, de la compania Rovigo) și de un reprezentant al acționarilor. La Adunarea Generală a Acționarilor din octombrie, administrator special din partea acționarilor va fi numit Sorin Enache.

Cât despre insolvența Realitatea și contractul de management:

Sebastian Ghiță:

“Procedura de insolvență nu afectează contractul de management. Eu trebuie să respect obligațiile din contractul de management.”

“Îl susțin cu totul pe Sorin Enache ca administrator special.”

Cine semnează actele Realitatea?

Deleanu (Aura, din partea Rovigo n. red) este singura persoană abilitată să semneze”, spune Ghiță.

Procedura tehnică ar putea ține de plata salariilor. Până la intrarea în insolvență, Realitatea avea conturile blocate, drept pentru care plata salariilor se făcea prin Asesoft. După insolvență, conturile au fost deblocate, iar salariile vor fi plătite prin Realitatea Media.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Bine v-am gasit, oameni buni! Putine sunt siturile de calitate si cu informatii reale si ma bucur sincer ca l-am gasit pe al vostru.Chiar daca a fost o intamplare, consider ca situl vostru m-a ajutat si va sfatuiesc sa continuati. Multa bafta!
 • Realitatea TV arata intradevar ca BBC, dovada clara ca Stelian Tanase nu a mintit. CNN si BBC se bat pe Striblea ca Real Madrid si Barcelona pe Dodel
 • Emilian (Elan) e doar o marioneta!
  El nu vine cu o alternativa la propunerea lui Ghita. Numai un dobitoc poate sa creada ca oamenii il vor urma doar din cauza brandului si nu din cauza salariului incasat de fiecare la sfarsit de luna. Daca se lauda ca dispune de bani atunci sa platerasca el salariile pana cand Realitatea Media va fi in stare, urmand ca dupa aia sa-si recupereze el banii. Sunt modalitati legale pentru acest lucru. Dar el NU. Ceea ce dovedeste lipsa discursului fara acoperire.
  Doar cei cu constiinta incarcata il vor urma, cei care au bagat mana la miere si acum de voie sau nevoie se vad siliti sa-l urmeze.
  Ca sa alegi iti trebuie doua alternative, ori in momentul de fata exista doar una si prin urmare lumea merge pe aceasta cale fireasca.
  Mi se pare jignitor ca salariatii sa fie numiti tradatori pentru ca aleg calea usoara de a-si incasa salariile, iar conducerea postului, care a dus aceasta firma spre insolventa prin magariile care le-a facut de-a lungul anilor sa-si aroge dreptul legitim de continuitate al brandului. Ei sunt principalii vinovati de actuala situatie din RTM, un management defectuos care ar trebui studiat si predat in facultatile de profil la categoria sa nu faceti ca ei.
  Anul trecut, cand membrii din managemtul superior au degajat zona imediat ce au aparut problemele financiare (vezi Mihnea, Nica, ala de la vanzari, etc., oameni care aveau acces la mai multe informatii), aia cum pot fi numiti tot tradatori sau doar oportunisti-capuse?
 • Auzi ma, nimeni (nici Ghita si nici Elan) nu e de vina ca sunteti in buda acum. Ati mizat ca prostii pe o singura carte crezand ca o sa traiti ca boierii sub regimul Prostanacului. Poate n-ar fi tarziu sa va apucati si de jurnalism!
 • Draga Elan, e timpul sa-ti faci aparitia in redactie si sa vorbesti direct cu oamenii,sa le spui clar ce le oferi. Atitudinea asta de tzaran in constum de a ii safatui pe oameni sa moara de foame o luna pana cand cobori tu din ceruri ca un mantuitor NU TE AJUTA !!!! O sa ajungi sa faci emisiuni tu, Blejnar si Mihaela. Pacat! sunt oameni buni care se vad pusi acum in situatii penibile, prinsi la mijoc in lupta dintre doi pitziponci (unu care a vrut sa tzepuiasca Realitatea si sa fure brandul - Ghita si altul care habar n-are sa comunice cu oamenii si care nu stie ce vrea sa faca -Elan )

Trimite un comentariu