Skip to main content

12 octombrie: Vîntu: Nu ştiam la vremea aceea că Ghiţă este pus de SRI să dinamiteze Realitatea

 

Nu ştiam la vremea aceea că domnul acela (n.r Sebastian Ghiţă) este pus de Serviciile Române de Informaţii să dinamiteze Realitatea din interior", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, într-un interviu acordat ziarului Adevarul.

Publicitate

"Când am aflat, era deja târziu. Nu prea târziu, dovadă faptul că am reuşit să le fac o surpriză la timp domnilor care au încercat să preia în mod ostil televiziunea”, mai spune fostul patron al trustului Realitatea Media.
VIDEO INTERVIU Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu ştiam la vremea aceea că domnul acela este pus de SRI să dinamiteze Realitatea"

Tribunalul Bucureşti obligă, printr-o sentinţă de luni, societatea Asesoft, regia RA-APPS şi compania Coresi să permită accesul Rovigo SPRL şi al Irinei Chirica, preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, în spaţiul în care funcţionează Realitatea TV din Piaţa Presei Libere, scrie Mediafax.

Totodată, instanţa obligă Asesoft, RA-APPS şi Coresi "să permită desfăşurarea activităţii curente a debitoarei (Realitatea Media, n.r.), în perioada de observaţie, sub supravegherea administratorului judiciar Rovigo SPRL", potrivit site-ului TMB, citat de Mediafax.
CNA va strange, miercuri, date in legatura cu emisia "RTV" si va discuta situatia in sedinta de maine, a spus pentru HotNews.ro presedintele Consiliului, Rasvan Popescu.

CNA a amendat ieri compania de telecomunicaţii RCS&RDS cu 10.000 de lei din cauză că nu a introdus în grila sa GSP TV, care se numără printre televiziunile obligatorii la retransmisie de către cablişti, conform principiului "must carry" prevăzut în legislaţia audiovizuală, scrie Mediafax.

Totodată, CNA a decis ca în şedinţa de joia viitoare să analizeze plângerile companiei RCS&RDS la adresa Antena TV Group, în care se reclamă că grupul ar condiţiona retransmisia posturilor Antena 1 şi Antena 3.

La şedinţa CNA de joia viitoare vor fi invitaţi şi reprezentanţii posturilor Antena 1 şi Antena 3, potrivit unei decizii luate marţi de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului.
CNA a amendat RCS&RDS cu 10.000 lei, din cauză că nu a introdus în grila sa televiziunea GSP TV

Turner Broadcasting lanseaza brandul pentru prescolari Cartoonito in Romania, sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang, scrie Fin.ro.

Cartoonito va fi difuzat de trei ori pe zi, la 07:00, 12:00 si 18:00 si va cuprinde seriale dedicate copiilor cu varsta intre trei si sase ani.

Cartoonito va fi difuzat in cateva teritorii din Europa si Africa sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang.
Turner Broadcasting lanseaza maine Cartoonito in Romania

TVR 1 a decis să relanseze şi să mute la o oră de mai mare audienţă emisiunea de politică externă, Fără Frontiere, realizată de Luca Niculescu, jurnalist cu state vechi în materie de politică internaţională, scrie Adevarul.
Adevarul: Ce va fi diferit faţă de cum a fost până acum?

"Vor fi două rubrici noi. Prima e o revistă a presei internaţionale, pe care o va face un coleg de la RFI, Ştefan Popescu. (...) În cea de-a doua rubrică vom cere ajutorul telespectatorilor din străinătate. Pe cei care au webcam -şi îmi închipui că aproape toţi au - îi vom ruga să ne trimită, din când în când, câte o înregistrare cu ei şi să ne vorbească despre un element de actualitate din ţara în care locuiesc. Un român din Grecia ar putea să ne spună cum simte criza. Unul din New York -despre cum arată mişcarea anti-Wall-Street", spune Niculescu.
Luca Niculescu, jurnalist: „Audienţa este făcută şi de calitatea invitaţilor“

Piata locala de monitorizare media va fi anul acesta de aproximativ 16 milioane lei (3,71 milioane de euro), potrivit lui Bogdan Apostol, director general al Mediatrust Romania, unul dintre principalii jucatori in domeniu.

In cea mai buna situatie, piata va stagna anul acesta la nivelul lui 2010. Principalele motive sunt bugetele restranse ale companiilor in ceea ce priveste cumpararea de servicii de monitorizare, dar si concurenta din piata”, a declarat Apostol pentru Wall-Street.ro.
Piata de monitorizare media va fi de 3,7 mil. euro anul acesta

Sursa foto: EVZ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus