Skip to main content

5 octombrie: Radu Moraru: "Postul 10TV este în moarte clinică"

 

Postul 10 TV al operatorului de cablu RCS&RDS şi al cărui director general este Radu Moraru, se va închide, a declarat pentru Capital omul de televizune.

Publicitate

Nu am apucat să vorbesc cu cei de la RCS&RDS, însă pot să spun că 10TV este în moarte clinică”, a declarat Radu Moraru pentru Capital.

Întrebat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, Radu Moraru a declarat că sunt foarte multe şi va fi nevoit să îşi facă un blog în care să prezinte toate aceste motive.

“Nu ştiu ce o să fac pe viitor. Eu să am o discuţie cu cei de la RCS&RDS pentru că şi pe mine m-a luat prin suprindere această veste. Ei au un stil mai aparte de a comunica”, a adăugat Moraru.
EXCLUSIV. Radu Moraru: "Postul 10TV este în moarte clinică"

Valerian Vreme, ministrul Comunicaţiilor, a declarat ieri că din punct de vedere tehnic România este pregătită să facă rapid tranziţia la televiziunea digitală terestră, relateaza Mediafax.

Potrivit ministrului Comunicaţiilor, acest proces ar urma să se producă în câteva luni, în funcţie de mai multe acte normative noi care sunt în curs de avizare.

Valerian Vreme a fost prezent la International Digital Forum 2011, un eveniment dedicat industriei televiziunii digitale, care se desfăşoară marţi şi miercuri la Bucureşti.
"România este pregătită să facă o tranziţie rapidă, dar trebuie să aşteptăm cadrul legal. A mai fost o strategie care a fost modificată, am purtat discuţii/ negocieri la fiecare instituţie implicată (în procesul de tranziţie la tehnologia digitală, n.r.). Din punct de vedere al calendarului, în funcţie de avizele pe care le luăm de la celelalte ministere, suntem pregătiţi ca, în câteva luni, să facem această tranziţie", a spus Valerian Vreme.
Ministrul Comunicaţiilor: Tranziţia la televiziunea digitală s-ar putea realiza în câteva luni

Între managerul Realitatea TV şi fostul şi actualul patron s-a declanşat un război total, în care sunt implicate ANAF şi CNA, scrie Adevarul.
Două direcţii din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Consiliul Naţional al Audiovizualului au fost atrase şi folosite în războiul ce se poartă între managerul postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, şi alianţa formată dintre fostul şi actualul patron, respectiv Sorin Ovidiu Vîntu şi Elan Schwartzenberg.

Vineri, la procesul în care este judecat pentru ameninţări cu moartea la adresa lui Sebastian Ghiţă, Sorin Ovidiu Vîntu a împărţit jurnaliştilor două documente ale Inspecţiei Fiscale din cadrul ANAF, adresate Oficiului de Combatere a Spălării banilor şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit acestor documente, Sebastian Ghiţă va trebui să răspundă în faţa procurorilor anticorupţie, ca urmare a unor sesizări ale ANAF, privind operaţiunea de spălare de bani şi evaziune, cu prejudicii aduse statului estimate la peste 69 de milioane de lei (16 milioane de euro). Investigaţia fiscală arată că toate aceste mişcări de fonduri au fost comise sub umbrela Asesoft International SA, controlată de Sebastian Ghiţă (33 de ani).
Vîntu şi Ghiţă îşi dau în cap cu instituţii de stat

Postul de radio al Adevărul Holding va fi lansat de astăzi în eter. Postul va emite, într-o primă fază, pe frecvenţele 106,2 FM - la Bucureşti şi în zona sa metropolitană, 98,3 FM - la Sibiu, şi 91 FM - la Roman. În următorii ani, trustul Adevărul intenţionează să extindă reţeaua la nivel naţional, anunta ziarul cu acelasi nume.
Programele Click FM vor fi dedicate celor cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, cu educaţie medie şi superioară, mai scrie ziarul Adevarul.
Poftiţi la Click FM!

Cele doua fiice ale omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia si Corina, si-au impartit in mod egal afacerea Intact, dupa ce au majorat capitalul grupului la 300.000 de lei, scrie DailyBusiness.ro.

Astfel, capitalul social al Intact Media Group a fost majorat cu 299.800 de lei, respectiv de la 200 la 300.000 de lei, prin cresterea numarului de parti sociale cu 29.980, respectiv de la 20 la 30.000 de parti.

Aportul a fost adus in numerar de catre asociati, respectiv Camelia si Corina Voiculescu, proportional cu cotele de participare detinute anterior majorarii”, se arata intr-un anunt al grupului de presa.

Astfel, Camelia Voiculescu a adus o contributie la capitalul social de 149.900 de lei, aport in schimbul caruia i s-au atribuit un numar de 14.990 de parti sociale, in valoare nominala de 10 lei fiecare.

La randul sau, Corina Voiculescu a adus un aport de 149.900 de parti sociale la capitalul Intact, in valoare nominala de 10 lei fiecare.
Camelia si Corina Voiculescu pompeaza bani in Intact. Vezi cum a fost modificat capitalul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A developat filmul inghesuielii din decembrie si s-a suparat Iliescu, a facut lumina asupra Loteriei Nationale si s-a suparat Voiculescu, a oprit scumpirea gazelor si s-au suparat rusii, l-a suparat si pe Dan Radu Rusanu, si pe Catalin Voicu, si pe Sorin Ovidiu Vantu, pe Tariceanu, pe Vozganian. Dar pentru ca un astfel de om trebuia sa poarte un nume, i s-a spus Nasul!
    Mai supara-i, Nasule, te rugam!
  • si-a facut televiziunea cu 3 filme obosite luate de la b1, cu m bela, cea care nu distingea intre jean paler si octavian paler, si cu mascariciul ala sinistru de la matinal
  • Păi la orice oră ăștia difuzau Nașu'. În direct, în reluare, redifuzarea emisiunii din „31 februarie”, etc, etc. Cine naiba se uita la postu' ăsta? Cînd zapai plictisit, hop, apărea nașu'.
  • lasa NASULE, nu fi mata trist...sigur vei gasi un locsor bun pe undeva...astia unsurosii isi fac imediat loc!
  • astia de la RCS&RDS vor inchide o televiziune generalista si vor deschide alta de stiri...ce chestie...Nasule, fii tare, nu te da batut, e loc si pentru tine in grila noii televiziuni.

Trimite un comentariu

sus