Skip to main content

Andreea Crețulescu pune la plată Realitatea TV

 

Prestația moderatoarei Andreea Crețulescu face o gaură de 10.000 de lei în bugetul postului Realitatea TV.

Publicitate

Canalul de știri a fost amendat din cauza a trei emisiuni moderate de Andreea Crețulescu.

De ce, în continuare:

 • Emisiunile vizate sunt trei ediții Realitatea te privește, difuzate în zilele de 05, 09 şi 10.05.2011, în care moderatoarea, Andreea Crețulescu, a făcut afirmații considerate tendențioase la adresa Crinuței Nicoleta Dumitrean, președinte A.N.R.P (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților).
 • Moderatoarea, Andreea Crețulescu, a făcut aluzii considerate nepotrivite referitoare la Crinuța Nicoleta Dumitrean, vorbind despre participarea, în trecut, la un concurs de frumusețe, aceasta fiind și deținătoare a titlului de Miss Bistrița, fapt care ar descalifica-o pentru o asemenea funcție. De asemenea, pe parcursul emisiunii, prin citarea unor articole apărute în presă, președinta A.N.R.P. a fost descrisă ca incompetentă și coruptă.

CNA apreciază că în cadrul emisiunilor s-a încălcat dreptul la propria imagine a președintei A.N.R.P., Crinuța Nicoleta Dumitrean.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • Andreea Cretulescu a fost angajata de Mircea Geoana in campania electorala din 2009, nu e niciun secret ca e platita de USL
 • La A3, nu cred ca exista nicio ambiguitate. Patronajul lui Voiculescu nu poate fi mascat de declaratiile de impartialitate ale lui Gadea et comp.
 • http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10324149-sefa-autoritatii-nationale-pentru-restituirea-proprietatilor-crinuta-dumitrean-fost-eliberata-din-functie.htm

  Astazi am dat-o afara pe Crinuta. Cretuleasca a avut dreptate, regret sanctiune aplicata de CNA postului !!!
 • faptele au fost comise in luna mai si sanctinea se aplica abia in luna octombrie...cam tirziu pentru o asemenea cauza...
 • De ce trebuie sa plateasca un jurnalist care spune adevarul?! E de notoritate ca Crinuta e papusa lui Olteanu' de la Bistrita! A plimbat-o inainte si prin alte functii, a fost o perioada si asistent de eurodeputat pe la Bruxelles da' era prea departe de mustacios :))
 • Profesor, daca ai stat o perioada acolo inseamna ca ai stat degeaba, n-ai inteles nimic!
  Fox News este o televiziune conservatoare care isi asuma valorile tarditionale si morala, spre deosebire de MSNBC, ABC, s.a care promoveaza relativismul moral si stanga obamica.
  Fox ii critica si pe democrati, dar si pe republicani, de pe poziii de dreapta! La noi, singura logica este Jos Basescu care e "dusmanul" patronului. Critica nu are legatura nici cu stanga, nici cu dreapta, ei sunt pur si simplu gica-contra. S-a vazut insa in 2009 ca manipularea nu poate prosti chiar pe toata lumea.
 • Si eu am stat in SUA o buna perioada si chiar am prins o campanie electorala din plin ... insa nu am vazut asemenea derapaje de minim bun simt nici macar pe Fox News.
 • Problema e ca nu spui tot adevarul,acolo tv recunosc clar pe cine sprijina si omul stie la ce se uita,nu ca la noi unde cele doua tv realitatea nsi antenele spun ca sunt impartiale si f corecte si in fond pentru cine vrea sa vada se vede de la o posta ca sunt cu USL .De ce nu au curajul sa recunoasca acest lucru si poate ar cistga mai mult.
 • Eu am stat vreo 10 ani in SUA dar nu am vazut pe vreun canal de stiri ce fac Realitatea si Antena3.
  Sincer, nu stii ce vorbesti sau incerci sa dezinformezi.
 • Dupa capul tau ai vrea interzicerea televiziunilor.
  Eu zic sa te mai uiti pe la americani, sa vezi cum se face tv de stiri in cea mai veche democratie din lume.

Trimite un comentariu