Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor revine din 2 noiembrie

 

Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV nu va fi difuzată nici săptămâna viitoare, emisiunea urmând să fie reluată din 2 noiembrie, scrie Mediafax.

Publicitate

Conducerea televiziunii nu a făcut nicio precizare cu privire la felul în care va arăta acum programul.

"Cronica Cârcotaşilor nu se va difuza nici săptămâna viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă", au declarat reprezentanţii televiziunii.

Despre matinalul cu acelaşi nume de la Kiss Fm nu se ştie încă nimic.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Kiss FM nu au precizat dacă matinalul Cronica Cârcotaşilor va fi transmis de postul de radio.

Emisiunea matinală Cronica Cârcotaşilor  de la Kiss FM este difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Iar "Cronica Cârcotaşilor", cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV este transmisă în mod obişnuit în fiecare miercuri de la 20.30.

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV şi Kiss FM nu a fost difuzată în această săptămână , în urma accidentului provocat pe 16 octombrie de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane.

La Kiss FM, Cronica Cârcotaşilor a fost înlocuită, a doua zi după accident, cu programul Kiss Music.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea mircea
    Confirm.
    Se cauta oameni care sa-l sustina pe Huidu si sa-l "umanizeze" dupa accidentul produs si in urmacaruia 3 oameni au fost ucisi.
  • Adriana Adriana
    Foooarte bun e si "DEZBRACATU' "! La el de ce nu s-a gindit, oare nimeni, niciodata???
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    De unde ai informatia?
  • Horea Horea
    Nu uit (de multe ori, nici nu iert)!
    In primavara, era vorba doar de ranirea unui pom (brad?) de catre Huidu.
    Acum, e vorba de raniri provocatoare de moarte.
    Asa ca Huidu, daca-si mai poate reveni la normalitate, ar mai putea activa la TV. Dar, doar in spate. Nevazut.
  • Bogdan Bogdan
    Pai e simplu. Gainusa suna ca milogul pe la toate televiziunile sa convinga cat mai multe vedete sa vina in platou ca sa credibilizeze ceea ce nu e de credibilizat. Rusinica Gainusa, rusinica ! ... Pt 2 Nov. la asta ma refer.
  • vali vali
    Sa-l aduca, dar eu zic ca le-ar merge mai bine fara el decat cu el. Pe TV m-as uita in continuare cu placere daca ar ramane Gainusa cu Oana sau Dezbracatu, dar cata lume ar suporta sa rada la glumele unuia care a fost implicat intr-un astfel de accident?
    De radio nu-mi pasa, carcotasii nu mi s-au parut niciodata buni pe radio, am cel putin 2 matinale radio care mi se par mult peste Kiss: Morning ZU si chiar Alarma ProFM.
  • marius marius
    Ceea ce se banuia, se intampla: cenusa turnata in cap e doar de imagine si, atat Prima cat si Kiss FM, se ingrijesc doar de spalarea imaginii lui Huidu si readucerea lui, cat mai urgenta, la produs bani.
  • eu eu
    Corect ! A fost o distractie pe cinste la Kiss, saptamana asta.
    Cica aveau si 3 colive in studio.
  • eu eu
    Nu uita ca in primavara era un enorm val de simpatie fata de Huidu si tot ce era legat de numele lui.
    Exact asa cum, acum , e un val imens de antipatie care se va rasfrange, din pacate, pe tot ceea ce se leaga de numele lui.
  • aleksandra aleksandra
    Cine a scris de faza cu kiss music, sa moara, e mai prost/proasta decat permite legea. Doar luni a fost Kiss Music. In rest a fost program cu cei doi care fac program cand cronica e in vacanta. Doamne de unde au aparut toti "jurnlistii" astia?
  • Horea Horea
    Zezer, incerc sa te inteleg. Il cunosti pe Huidu si, poate, sunteti chiar prieteni.
    Eu insa, si cred ca foarte multi ca mine, intr-o aparitie viitoare cu Huidu pe "sticla" o sa am imaginea a trei vieti nevinovate disparute din vina celui care n-are "rabdare si tutun".
  • zezer zezer
    ca producator de stiri pot spune ca,bebelusa,mai are nevoie de dictie si trebuie sa scape de emotiile vizibile!!!!! asta in cazul in care va prezenta din nou ea.
    sa nu uitam un lucru TOT PROIECTUL "CRONICA CARCOTASILOR" ESTE IDEEA LUI HUIDU!!!!!!! care, la inceput se numea "CRONICA CARCOTASULUI" .... n-am absolut nimic cu GINUSA.este un FOARTE BUN TEXTIER SI NU NUMAI,dar cronica fara huidu e ca berea fara alcool!!!!!!!!!!!!!Huidu este un om PASNIC,LINISTIT nu este atat de rau pe cum pare la munca( ca multi altii...)
    multa bafta Huidule,capu sus "rabdare si tutun" MULTA BAFTA
  • steven steven
    Cronica Carcotasilor nu va muri.Sa nu uitati ca ,de fapt ”creierul”acestei emisiuni este Misu Gainuse,autorul majoritatii textelor...Iar pentru prezentare:bebelusa Oana s-a dovedit a fi foarte buna la pupitru.
  • Horea Horea
    La articolul "Pro TV muta Divertisii miercurea ...",din 20.10.2011, îi raspundeam scepticului Adrian:
    N-am auzit sa fii “murit” Cronica Carcotasilor.
    Doar ca s-a suspendat pentru aceasta saptamana. Ea, Cronica, a functionat mult timp si fara Huidu. E acolo Oana (fosta dansatoare), “Gogaie” s.a. care pot face cuplu cu Gainusa.
    Parerea mea.

Trimite un comentariu

sus