Skip to main content

Dansez pentru tine începe la Pro TV pe 21 octombrie

 

Cu aceiași prezentatori și o parte dintre dansurile cunoscute, dar cu probe și concurenți noi, sezonul al doisprezecelea din Dansez pentru tine ia startul vineri, 21 octombrie, la Pro Tv.

Publicitate

Cele opt vedete participante sunt Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex (bateristul trupei Zero de la Happy Hour) și Daniel Nițoiu, prezentatorul Știrilor Pro Tv de la ora 13.00.

Mai multe, în continuare.

Al doisprezecelea sezon din Dansez pentru tine începe vineri, 21 octombrie, la Pro TV. Prezentat de Iulia Vântur și Ștefan Bănică Junior, noul sezon are (pe lângă dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul, Bollywood sau cabaretul) și probe noi, ca belly-dance, dans cu focul, flamenco, menuet sau cadril.

Asemeni regulilor sezonului trecut, și de data aceasta fiecare ediție va avea un stil de dans impus și unul care va fi tras la sorți de concurenți, cu o temă comună, legată de ideea de bal.

Cele opt vedete participante (Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero de la Happy Hour și Daniel Nițoiu, prezentatorul Știrilor Pro Tv de la ora 13.00) vor candida alături de opt concurenți care au sau au mai avut legătură cu dansul.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu