Skip to main content

Emil Hurezeanu, "personaj cheie" în grila The Money Channel

 

Emil Hurezeanu este unul din numele pe care se bazează The Money Channel pentru noua grilă, care se lansează astăzi. "Motorul" noii grile este emisiunea de politică externă Compas, moderată de Emil Hurezeanu.

Publicitate

Alte noutăți mai sunt emisiunea Lumea la 18+, dedicată tinerilor și Economia este viață, care va avea invitați din domenii variate. Prin acestea, dar și modul de abordare a știrilor din domeniul economic, postul încearcă să atragă un public mai larg.

Detalii, în continuare.

Începând din 5 octombrie, programul de emisie The Money Channel se extinde până la ora 23.

Andreea Negru, redactor șef  The Money Channel, a declarat pentru paginademedia.ro că se păstrează principalele caracteristici ale postului, însă se încearcă o abordare nouă, pe principiul că „nu doar oamenii de afaceri trebuie să fie interesați de fenomenele economice, ci și ceilalți telespectatori, interesați de subiectele la zi”.

Ziua de miercuri nu a fost aleasă întâmplător pentru lansarea noii grile. Este ziua în care se va difuza, săptămânal, emisiunea Compas, moderată de Emil Hurezeanu – un „personaj cheie în grilă”, după cum a declarat Andreea Negru.

Emisiunea Compas a mai apărut și înainte în grila postului, cu o durată mai mică, în cadrul unui jurnal de știri, o dată pe săptămână. Din acestă toamnă va fi un program de sine stătător, difuzat miercurea, de la 21.00. Timp de o oră, Emil Hurezeanu și un invitat vor dezbate principalele probleme de politică externă. Invitatul primei ediții, cea din 5 octombrie, va fi Directorul SIE, Răzvan Ungureanu.

Alte detalii din noua grilă The Money Channel:

• Ziua va fi structutată în două mari etape: Știri și Emisiuni de dezbateri sau talk-show-uri. De la ora 8.00 până la 17.00, vor fi știri economice, sociale, politice, de pe plan intern și internațional.

 

• Începând cu ora 17.00 se difuzează talk show-uri. Economia politică, emisiune moderată de Andreea Negru, Money Show (cu Radu Soviani), un Jurnal de o oră, al cărui prezentator este Daniel Apostol, directorul general al postului, după care urmează emisiunea Incisiv, cu Ionel Dancă, în care aduce în dezbatere principalele subiecte politice.

 

• De la orele 21.00-22.00 sunt emisiuni diferite, de dezbateri, în funcție de zi.

 

• Vinerea va fi o zi specială; seara, de la 21.00, se va difuza emisiunea Lumea la 18+, care are în vedere tinerii între 18-28 de ani. Este o emisiune de dezbatere, moderată de Elena Voinea, care își propune să afle cum văd tinerii de azi viața în România de mâine.

 

• Nouă va fi și emisiunea Economia este viață, difuzată tot vinerea, cu interviuri cu personaje din toate domeniile de activitate – Maia Morgenstern, Raed Arafat, sportivi, reprezentanți ai societății civile și alții.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu